XII Setmana Taurina (7): el diumenge 29, La Espuela va tornar a entusiasmar a tots

El diumenge dia 29 de juny s'han celebrat les sessions de vesprada i nit que s'havien ajornat el dimarts 24 a causa del mal temps, així com al mal estat en què es trobava el pis del recinte taurí. I la veritat és que no podia haver tingut millor colofó en l'apartat del concurs de ramaderies, perquè el bestiar de La Espuela ha enlluernat el públic assistent.

Un entusiasme que també ha aconseguit alçar La Espuela, de L'Alcora (Castelló), entre el jurat, d'ací l'alta puntuació final que li ha servit perquè, una vegada més, esta ramaderia de la comarca de l'Alcalaten siga la guanyadora de la Setmana Taurina Vila de Puçol.

Seria injust no destacar el gran joc de vaques com a Madrileña, Sorvida, Brasilera… així com el joc del jònec de nom Aleman.

El passador d'or d'esta setmana que, dita siga de pas, s'ha caracteritzat per una major afluència de públic que en edicions anteriors, ha sigut l'exhibició d'emboladors.

Sis han sigut les quadrilles participants que s'han enfrontat a altres tants bous de L'Esperó. Estes quadrilles han actuat en l'orde següent: Ximo i Xato, Rafel Emboladors, Blanquet de Bétera, Emboladors de Llíria, Emboladors de l'Art i la quadrilla de Colmenar de Oreja (Madrid).

Quant a contratemps es referix, dir que ha sigut una setmana amb algun esglai, com és lògic dins d'un espectacle de risc, sent la fractura d'un braç d'un conegut corredor de Meliana la lesió més important. Des d'ací li desitgem una ràpida i total recuperació.

Finalment, el quadro dels guanyadors d'esta XII Setmana Taurina queda de la manera següent:

—Millor vaca: Rondallera, de Miguel Parejo (45,5 punts);

—Millor jònec: Aleman, de La Espuela (39 punts);

—Millor bou: Solitario, de Miguel Parejo (30,5 punts);

—Millor corro: ramaderia de La Espuela (265,5 punts).

Destacar també que les ramaderies de Miguel Parell i Juan Faet han obtingut el segon i tercer lloc, guanyant-se per mèrits propis la seua inclusió en la XIII Setmana Taurina Vila de Puçol, junt amb La Espuela, guanyadora del concurs.

Informa: Salva Almenara | Fotos: Juan Sebastiá

fotos face

682-tarde-29-junio-1

19 Juliol 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres