Despedida de les festes taurines de la penya El Barranquet: una nit menys interessant que la vesprada

Dissabte passat 12 de juliol es va celebrar el segon i últim dia dels festejos taurins organitzats per l'Associació taurina El Barranquet i que tenen com a escenari el carrer Ildefons Fierro i adjacents.

Seguint l'horari previst, a les 18 hores començava la sessió amb la solta de vaques del ramader de Cabanes, Germà Vidal, propietari del bou Triguero desencaixonat durant el transcurs de la vesprada, i de la vaca embolada per la quadrilla Emboladors d'art, a qui li va tallar la corda Javi Bosch Nelet amb la que va finalitzar la sessió de la vesprada.

La nit començava amb l'embolada del bou Ventanillo a càrrec de la quadrilla de Ximo i Xato sent Jose J. Romera qui tallava la corda.

En segon lloc va ser la quadrilla Emboladors d'art qui es va encarregar d'embolar al bou tallant la corda de nou Jose.J Romera. La nit taurina acabava amb l'embolada a càrrec de la quadrilla de Ximo i Xato del bou Ventolero, sent l'encarregat d'alliberar-lo del pilar Fernando Guzmán.

Destacar el poc joc exhibit dels tres bous soltats a la nit, resultant molt més entretinguda la vesprada amb actuacions interessants d'algunes de les vaques que és van soltar, als que només és van atrevir fer-los front un reduït nom de rodeadors locals. També mereix menció especial l'absència de contratemps importants en el transcurs dels dos dies de programació taurina d'aquest barri puçolenc.

Informa: Salvador Almenara | Fotos:Javi Sebastià (www.mesbou.es


fotos face

728-fotos-barramquet-2  

17 Juliol 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres