Obertes les inscripcions de la UD Puçol per a la pròxima temporada 2014-2015

Ja s'estan arreplegant les inscripcions de jugadors per a la nova temporada 2014-2015 de la Unió Esportiva Puçol. En els pocs dies que es porten arreplegant,  ja hi ha al voltant de 100 inscripcions. El futbol, com qualsevol esport és bo perquè majors i xicotets mantinguen un hàbit de vida saludable mentres passen un estona entretinguda entre companys.

Es convenient que els interessats passen a presentar la documentació, perquè en estos pròxims dies de juliol ja es podrà passar per les botigues de roba esportiva de la localitat a provar-se les talles del pack de roba que s'inclou en les quotes anuals.

La pràctica de l'esport, i en este cas el de base, és necessària per a la salut dels nostres fills, ja que li reporta als xiquets bons hàbits a l'hora de tindre una dieta sana, els distrau i aparta d'altres activitats més ocioses, i a més conviuen amb un grup de xiquets de la mateixa edat que en el present i també en el futur formaran part de “la quadrilla d'amics”. Després ja vindran els èxits esportius.

A pesar de la caiguda dels ingressos en la passada temporada, es torna a fer un  esforç per a combinar quantitat, qualitat, servici i es manté el preu de les quotes, en 400 euros.  També com l'any passat les noves incorporacions tenen un suplement de matrícula de 50 euros.  Les famílies amb més d'1 fill en l'escola tenen descompte de 75 euros en la quota del segon fill. Gran flexibilitat en la modalitat de pagament de les quotes.

Per a major informació, es pot acudir a les oficines del club, en el mateix camp de futbol (dalt del bar), tots els dies de dilluns a divendres de 16:30 a 19:30 hores.

Informa: Roberto Esteve Carbonell |Fotos: Sabín

698-premios-ud-puzol-1

16 Juliol 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres