American School of València beca a quatre xiquets durant el mes de juliol

L'alcaldessa Merche Sanchis i el regidor d'educació José María Esteve van visitar ahir les instal·lacions del col·legi privat American School of València, per a entregar els diplomes als becats que un any més poden disfrutar d'un curs d'estiu en anglés.

El Departament de Benestar Social és l'encarregat d'assignar les beques depenent de la renda i de la nota dels alumnes. Enguany, s'han concedit quatre beques per a alumnes amb una nota mitjana de set en anglés. Amb aquest, ja són 17 anys els que porta l'American School fent este programa de beques de estiu perquè xiquets amb menys recursos puguen disfrutar i aprendre al mateix temps.

Merche Sanchis i José María Esteve van entregar els diplomes als quatre afortunats que disfruten la beca. Junt amb la coordinadora i el director, Michael Smith, van estar visitant les instal·lacions i les classes dels alumnes. El curs que realitza el col·legi americà finalitza aquest mes de juliol.

L'edat dels xiquets del curs d'estiu oscil·la entre 6 i 9 anys en la majoria dels casos, però també hi ha infants de 2 anys i adolescents de 16. Les activitats que realitzen són de qualsevol tipus; les tres primeres hores del matí tenen classe teòrica d'anglés i la resta del temps  realitzen  activitats d'oci com a natació o tallers educatius, però sempre i com a norma, utilitzant l'anglés  com a llengua principal.

Informa: Sara Moreno| Fotos: Sergio Mestre

729-alcaldesa-american3

16 Juliol 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres