Anglés, esport i diversió en els cursos d'estiu de Caxton College

La convivència de la cultura britànica amb l'espanyola i un sistema educatiu basat en l'atenció individualitzada i la formació integral de l'alumne són l'essència del col·legi britànic Caxton College. Durant l'estiu, esta essència s'estén als seus cursos de juliol i agost.

 Dilluns passat va començar la vint-i-setena edició dels cursos d'estiu de Caxton College. Uns cursos per a xiquets i adolescents de 2 a 17 anys, i que tenen un marcat caràcter internacional.

El nostre objectiu és que els alumnes estiguen el major temps possible en contacte directe amb l'anglés i aprenguen a utilitzar-lo adequadament per a comunicar-se”, explica Frank Sobrevela, coordinador dels cursos d'estiu.

El programa consta de classes diàries d'anglés, els nivells del qual seguixen l'estructura del Marco Comú Europeu de Referència per a les Llengües, tallers artístics i esportius, i temps de bany en la piscina.

Un dels punts més forts del nostre programa és la gran varietat de tallers i esports que oferim, entre els que s'inclou el bany lliure en la piscina. A l'estiu, després de les classes, sempre ve ben un capbussó per a refrescar-nos”, comenta Sobrevela quan li preguntem pel caràcter lúdic del curs.

Com a novetat d'esta edició, s'han inaugurat els campus esportius de futbol i tenis en anglés, que estan impartits per entrenadors britànics titulats.

A més, el centre compta amb ludoteca matinal, servici de menjador inclòs, una àmplia cobertura de rutes de transport i possibilitat d'allotjament en famílies d'acollida.

Vint-i-set anys apostant per l'anglés, l'esport i la diversió a l'estiu.

Informa: Marta Gómez | Fotos: Marcus Hofferer

724-verano-caxton-1 1

14 Juliol 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres