XII Setmana Taurina (2): el dissabte 21 va començar el concurs de ramaderies amb Miguel Parell

La ramaderia designada per a donar començament al concurs de ramaderies va ser la de Miguel Parell, de Cabanes (Castelló), una de què s'ha guanyat per mèrits propis la seua inclusió en este concurs en els últims anys.

Amb la seua actuació, les caps de Miguel Parejo van demostrar una vegada més que és una seriosa aspirant a participar també en la pròxima edició, donat el nivell de la seua actuació dissabte passat 21 de juny.

A més, va destacar sobre totes les caps exhibides, una vegada més, la vaca Rondallera, guanyadora d'este concurs en les edicions del 2012 i 2013, la més destacada dins de l'acceptable comportament de la resta de caps que va exhibir el ramader de Cabanes.

La nit va començar amb l'embolada del bou Islero, també de Miguel Parejo, a què va seguir la solta de caps de la ramaderia La Paloma, de Xaló (Alacant).

Precisament d'esta ramaderia era el bou Jaulero, embolat per la quadrilla d'Emboladors de Llíria, que junt amb Islero, embolat per la quadrilla de Ximo i Xato, formen part del concurs que premia l'actuació del millor bou embolat d'esta dotzena setmana.

Informa: Salva Almenara | Fotos: Javi Sebastià

640-semana-taurina-saabado-2

01 Juliol 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres