Excel•lents resultats dels alumnes de l'ASV en selectivitat: aupera en dos punts la mitjana de la Comunitat Valenciana en els últims anys

Els graduats d'American School of València han conegut fa uns dies els seus resultats en les Proves d'Accés a la Universitat. Tots els alumnes van aprovar estos exàmens en la convocatòria de juny i en conjunt han obtingut una mitjana de 8,20 punts, la nota més alta en la història de l'ASV.

El resultat és molt bo no sols en termes interns”, explica Josep Vicent Frechina, vice principal de High School. “Supera en dos punts la mitjana de la Comunitat Valenciana en els últims anys pel que els nostres alumnes tindran una nota molt competitiva per a accedir a la universitat".

Estem molt contents perquè estos resultats reflectixen el que els alumnes han aprés durant quinze anys en el col·legi i el treball de tots els professors de High School”, afirma Robyn Chapel, principal de High School. “Portem quatre anys millorant la nota mitjana en estes proves i este últim resultat serà difícil de superar”.

Un altra dada destacable és que tots els alumnes de la promoció 2014 van aprovar els seus exàmens finals en l'ASV pel que van poder participar en la primera convocatòria de la selectivitat. “Ha passat poques vegades en estos vint anys”, assenyala Frechina, “i és un dada molt important a destacar”.

Els alumnes van començar a rebre les seues notes divendres passat. Per a ells comença ara el procés d'elecció  d'estudis i matrícula en la universitat.

Informa: Carlos Minuesa | Fotos: American School of València

662-selectividad-asv-1

01 Juliol 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres