El dissabte 7 de juny es realitza la presentació oficial de la quarta Ruta de la Tapa amb moltes sorpreses, entre elles un espot publicitari per a promocionar l'esdeveniment en xarxes socials

Encara que se celebra del 29 d'agost al 9 de setembre, ja és una tradició que l'Agrupació de Penyes realitze la presentació del cartell i les novetats de la Ruta de la Tapa durant la fira comercial Puçol DeMostra. Enguany, les tapes amb beguda són a 2 euros i 49 locals s'han proposat que durant les festes no descansem ni un dia a casa: molt millor fer-lo de tapa en tapa.

Com a novetat, l'acte de presentació del 7 de juny, a les 12.30 hores, donarà a conéixer un cartell amb una línia diferent de les edicions anteriors: ja no són les tapes guanyadores les que il·lustren la cartelleria, en esta ocasió és una tapa que no participa en la ruta i que ha sigut preparada exclusivament per a dissenyar el cartell.

En realitat, no han preparat una tapa especial sinó dos; i tampoc un cartell, sinó un cartell i un espot publicitari.

Ha sigut el Departament de Comunicació el que ha triat els dos locals i les dos tapes per a il·lustrar el cartell i finalment el president de la Ruta de la Tapa, José Reyes Gallego, qui ha triat entre els dos dissenys, això sí, sense saber ni qui ni quan havien preparat la tapa… per cert, els dos restaurants que han participat seguixen sense conéixer quina ha sigut finalment la proposta triada.

Serà una sorpresa per a tots els participants… inclosos els que han col·laborat en el disseny del cartell. Això sí, és una imatge espectacular. Si vols ser dels primers a conéixer-la, el dissabte 7 de juny, a les 12.30 hores, en l'avinguda Mancomunitat descobrim el cartell i mostrem per primera vegada l'espot publicitari per a promocionar la ruta en totes parts.

Informa: Sabín | Disseny cartell: Sento Pascual

467-bases-ruta-tapa-6

28 Maig 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres