Les brigades d'emergències oferiran en la fira un aperitiu de les seues Olimpíades Benèfiques

El 27 de setembre se celebra en el Poliesportiu Municipal de Puçol una jornada solidària amb multitud de proves esportives, algunes d'elles molt exòtiques, la recaptació de la qual va destinada a Aspanion. Per a presentar eixe esdeveniment, el diumenge 8 de juny es presenta en la fira comercial Puçol DeMostra un bestreta a càrrec d'una unitat de les Brigades d'Emergències.

Va ser Juan Sebastiá qui va plantejar la possibilitat de crear un esdeveniment que permetera ajudar als que ajuden i de seguida va pensar en unes proves esportives en les tingueren una destacada participació els cossos de seguretat i emergències de la Comunitat Valenciana.

Després de contactar amb el regidor i el tècnic d'esports, Julio Lucia i Fernando García, es va triar el 27 de setembre com a data idònia “perquè el poliesportiu no comença la seua activitat forta fins a octubre, quan comencen els cursos de les escoles esportives, perquè les festes de Puçol ja han acabat i perquè per a eixa data confiem que el més dur de l'estiu ja haja passat i els dispositius d'emergències no hagen d'atendre cap alerta”, explica Juan Sebastiá.

Bombers, policia, brigades d'emergències i altres forces de seguretat ja han sigut informades per a participar en estes Olimpíades Benèfiques encara que la inscripció està oberta a tot aquell que vullga col·laborar amb l'ajuda als familiars de xiquets malalts de càncer, que és l'objectiu fundacional d'Aspanion, l'entitat beneficiària dels 20 euros que costa la inscripció per al 27 de setembre, inscripció que es realitza a través de la web de Suni Portalés: www.suniportales.es.

Com a més Juan és dels que creuen que les causes solidàries han d'arribar a tot el món, s'ha posat en contacte amb l'organització de la fira comercial Puçol DeMostra per a organitzar un exhibició el diumenge 8 de juny a les 17.45 hores, amb la presència d'un camió de la brigada d'emergències.

Una ocasió perfecta per a conéixer com treballen en el dia a dia nostres cossos de seguretat.

Informa i fotos: Sabín | Disseny cartell: Sento Pascual

518-juan sebastia-suni portales-2

24 Maig 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres