Article del Partit Popular del mes d'abril: “Mutisme, demagògia i populisme”

Este és l'article del Partit Popular d'abril, titulat Mutisme, demagògia i populisme. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Així podríem qualificar el posicionament dels grups polítics de l'oposició (Iniciativa per Puçol, Bloc i PSOE), en el debat dels pressupostos municipals que, per a l'exercici de 2014, van ser presentats i aprovats per l'equip de govern PP-PAVALUR.

Mutisme total de la portaveu d'Iniciativa, Estrella Carcassona, que no va fer cap aportació, que camina a remolc dels socialistes en clar exemple de submissió i que dóna a entendre una “presumible” integració en les seues llistes en els comicis de 2015. Les seues propostes als pressupostos van ser  zero.

Demagògia d'altura la desplegada pel representant del Bloc-Compromís, Enric Esteve, que continua sense rumb i com a penell en forta marejada. Amb la seua innegable posada en escena i el guió ben estudiat ve als plens amb el cabàs ple, el bolca i ni ell mateix sap el desori que porta dins. Mocions i propostes, majoritàriament no locals, omplin el seu escenari davant de la falta d'aportacions que se sustenten amb bons raonaments i que avalen la seua viabilitat econòmica.

Perquè, les propostes del Bloc, no passen per corregir el dèficit, o que es complisca l'estabilitat pressupostària, o la Llei de morositat, o el que s'aconseguixes l'equilibri econòmic municipal per a poder mantindre tots els servicis, no.  Les seues propostes van més enllà: “Una piscina coberta d'un milió d'euros”, però sense explicar d'on traiem el finançament ni el seu posterior manteniment; així mateix, sempre remata les seues intervencions amb el que s'ha convertit en la seua gran obsessió: parla confusament de “privatització” dels servicis municipals, quan el que realment es produïx —i això ho apliquen tots els governs locals en tots els municipis—, és la “externalització”, o siga, la gestió o concessió d'algun servici.

I si a açò li afegim el populisme insolent del PSOE, l'ensalada ja la tenim a falta d'assaonar. Entenga's per assaonar: un pacte de govern d'estes formacions, cada u amb el seu condiment personal.

Pareix que els socialistes de Puçol, o la Sra. Sánchez Parra, no hagen governat mai; tal vegada haguera sigut el millor! La seua interessada audàcia els fa actuar amb desvergonyiment fent ignorants als ciutadans.

Saben el que hi ha i que hem d'actuar així, però continuen furgant en la ferida. Saben que el Partit Popular està fent bé els deures, però es neguen a acceptar-lo com qui desitja que l'adveniment d'un cataclisme els done la raó. I saben que este pressupost és real, viable i social i això els dol, i molt.

Però el resultat final és el que compte, i el que queda és que les esmenes de tot el conjunt de l'oposició al pressupost van ser només d'un 2 % del total, quin bagatge!, amb la qual cosa assumixen que el 98 % restant és bo.

Ens van a permetre que donem les gràcies a l'oposició per donar-nos la raó.

Una opinió del Partit Popular

22 Maig 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres