Article d'Esquerra Unida del mes d'abril: “Europa necessita noves estructures”

Este és el text d'Esquerra Unida del mes d'abril, titulat Europa necessita noves estructures. El ple del 26 de març del 2012 va modificar el Reglament de Mitjans de Comunicació Local, aprovat en 2008, per a permetre la publicació d'un article mensual en la web municipal als partits polítics que es van presentar a les eleccions municipals i no van aconseguir representació en l'ajuntament.

 Este mes de maig és important per al futur d'Europa, d'Espanya, de la Comunitat Valenciana i de Puçol, es necessita el vot de tots els que volem canviar el model europeu per un mas just, on l'hegemonia d'Alemanya, França i pocs més done pas a una Europa de tots els estats membres en igualtat de condicions, on la banca alemanya deixe de dirigir el banc central europeu i la infame Troica deixe de manifassejar en benefici alemany i en detriment dels països del sud, entre ells el nostre.

Diem açò perquè la gent esta disposada a no votar per a castigar tots els polítics per igual i això és un dret de cada ciutadà, però en la nostra humil opinió és continuar augmentant el poder dels de sempre, als que no anomenaré, perquè de tots és sabut que l'abstenció beneficia als partits majoritaris.

No vos anem a dir a qui heu de votar i a qui no, això ja ho sabeu bé vosaltres, però no vos quedeu a casa perquè fa anys molta gent va estar lluitant pel dret de vot en eleccions lliures, molts van morir, a ells els devem el dret d'acudir a les urnes.

Ens podrà agradar mes o menys el sistema electoral, però mai hem d'oblidar a qui va lluitar per donar-nos este dret que hui ens pareix que sempre ha estat present i que en altre temps va ser destruït per dictadors i terratinents, hui convertits en empresaris d'alt nivell. És fàcil, basta amb un passeget a la vesprada, baix el sol, per a una trobada amb amics i coneguts a les portes de les meses i després unes cervesses per a rematar el dia i ja hem complit.

Entenem l'enuig de la població i l'esforç per sobreviure que hui en dia és inhumà, però no podem fer un va buidar a eixos politiquets de poble a què costa diners de la butxaca preparar les eleccions a fi de poder representar als seus votants.

Ja sabem que d'eixos vots també s'aprofiten eixos altres polítics que viuen d'açò i que Europa queda molt lluny de ser un paradís idíl·lic, però entre tots devem imposar les nostres idees d'Europa, de les quals parlarem el pròxim mes, encara que hagen passat les eleccions. El ciutadà que este interessat a conéixer el nostre programa tenia una cita el 14 de maig en el nostre míting electoral, en el que potser no hi havia ningú mediàtic, però tenim gent que treballa i estudia les nostres polítiques en tot moment, per tant vos esperem en les urnes, perquè Europa necessita que li donem la volta, fins prompte.

Una opinió d'Esquerra Unida

22 Maig 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres