Manel Alonso presenta el seu llibre “Els somriues de la pena” als alumnes de l'Escola Permanent d'Adults

La vesprada del dimecres 14 de maig, els alumnes de l'EPA La Barraca de Puçol van canviar els apunts pel debat, els quaderns de treball per la xarrada amb un autor, els exàmens escrits pel sa debat i, com a complement, el seu particular Dia del Llibre va finalitzar amb lectures a càrrec dels propis alumnes.

Una de les activitats que cada any realitzen els alumnes de l'Escola Permanent d'Adults és la lectura de llibres: llegir per llegir, per a disfrutar de la lectura, sense més… o potser sí que hi ha una miqueta més.

Aprofitant la festa del Dia del Llibre, enguany l'EPA va proposar als seus alumnes llegir Els somriures de la pena, una de les obres més conegudes del novel·lista local Manel Alonso. La passió per la lectura, a més, tenia premi: el propi autor s'havia compromés a acostar-se una vesprada a xarrar amb els alumnes sobre la seua obra.

Esta vesprada va ser la de dimecres passat, 14 de maig, en una setmana en què Manel Alonso ha estat particularment sol·licitat: el dimecres amb els alumnes de l'EPA i Els somriures de la pena, i el dijous en la biblioteca de Silla amb Ramón Guillem i el músic Juanen Carreres, presentant Cròniques dónes de l'infern.

La jornada va ser una festa per a tots: el diàleg, el debat i la lectura es van apoderar del saló d'actes de l'Espai Social La Barraca, on el protagonista de la vesprada va ser la Literatura, així, amb majúscules.

I és que la Fira del Llibre ajuda a recordar als veïns que les noves tecnologies estan bé… però no cal oblidar-se de llegir cada dia, almenys un estona.

Informa: Sabín | Fotos: Agustín Baena

fotos face 

487-manel-alonso-con-epa-3

16 Maig 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres