El Club Atletisme Puçol continua creant escola a la carrera: el 23 de maig, jornada d'atletisme divertit

Des de fa uns anys, el Club Atletisme Puçol aposta pel planter de la millor forma possible: demostrant als més xicotets que l'atletisme pot ser una cosa divertida, una cosa que els xiquets i xiquetes comproven en el poliesportiu per mitjà d'una sèrie de proves en què acumulen punts per a aconseguir regals i passar-lo bé.

Salt de longitud, salt d'altura, llançament de javelina, llançament de baló medicinal, 50 metres llisos, 30 metres tanques, circuit atlètic, relleus 10x10 i carrera amb llebre, tant en categoria masculina com femenina, són les 9 proves que ha triat en esta ocasió el club perquè els benjamins i alevins, nascuts entre 2002 i 2005, descobrisquen un nou món.

Després de realitzar les proves, els participants van acumulant els resultats en un carnet per punts que al final de la vesprada podran canviar per multitud de regals per als 5 primers, encara que tots els participants tindran premis.

No és la primera vegada que des del club organitzen una jornada d'atletisme divertit, ja que va haver-hi una altra a principis d'any i també en temporades anteriors s'ha organitzat algun tipus de competició a l'arribar l'estiu, sempre amb la mirada posada en els més menuts.

Si tens entre 9 i 12 anys i mai se t'ha ocorregut que córrer, botar o llançar objectes siga el teu, acosta't el divendres 23 de maig, a partir de les 5 de la vesprada, al Poliesportiu Municipal de Puçol: l'única cosa que has de portar és roba esportiva i unes sabatilles, de la resta s'ocupen uns monitors que fa molts anys que disfruten estant en forma.

Informa i fotos: Sabín | Disseny cartell: Sento Pascual 

470-jornada-atletismo-divertido-5

16 Maig 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres