El 14 de maig, l'associació de jubilats i pensionistes ASVAT va organitzar una missa i un dinar per a celebrar la festa del seu patró, el Sant Ángel de la Guarda

L'associació de jubilats i pensionistes ASVAT ha celebrat al llarg del dimecres 14 de maig la festivitat del seu patró: en primer lloc, a les 12.30 hores, una missa en la parròquia de Santa Marta; al finalitzar, tots els presents s'han dirigit al Restaurant Puçol per a un dinar de germandat a què s'han sumat la regidora dels majors, l'alcaldessa i la consellera de la tercera edat.

Des de fa anys, l'associació de jubilats i pensionistes ASVAT comença el dia d'homenatge al seu patró, el Sant Ángel de la Guarda, amb una missa en què estan presents els dos rectors de Puçol, i la celebració es realitza cada any en una parròquia: enguany tocava Santa Marta i allí estaven Vicente Gozálvez i Ismael Ortiz per a oficiar l'eucaristia.

Després de l'església, la següent parada ha sigut en el Bar-Restaurant Puzol, on més de 300 socis han acudit al menjar. La consellera de Benestar Social Asunción Sánchez no ha volgut perdre's la cita i hi ha estat acompanyant-los, junt amb l'alcaldessa Merche Sanchis, la regidora de Benestar Social Eloísa Rosa Martínez i el president de CIMA Joaquín Martínez.

Una vegada en els salons, el president d'ASVAT ha obert el torn de parlaments demanant un minut de silenci per les persones que enguany no han pogut acompanyar-los en el menjar. A continuació, les autoritats presents han dirigit unes breus paraules als jubilats i pensionistes, abans de donar bo compte del menú i de disfrutar una fi de festa com li agrada als nostres majors: al ritme dels quaranta principals… de fa quaranta anys.

Per al president d'ASVAT, Juan José Martí: “Ha sigut un dia magnífic, amb 302 socis i amics en el menjar i l'honor de tindre la consellera de Benestar Social junt amb l'alcaldessa i la regidora dels majors compartint mesa amb nosaltres”.

Informa: Sabín | Fotos: Sergio Maestro

fotos face fotos face

404-consellera-y-autoridades

15 Maig 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres