Prop de 225.000 euros destina l'ajuntament a subvencionar les associacions locals i els esportistes d'elit

Després de l'entrada en vigor del pressupost municipal per a enguany, el 6 de maig es van publicar les bases per a sol·licitar subvenció municipal tant les associacions locals com els esportistes d'elit. En el cas dels col·lectius locals el termini està obert fins al 16 de juny i els esportistes podran presentar la seua documentació fins al 30 d'octubre d'enguany.

Un total de 223.000 euros és el crèdit aprovat en el pressupost municipal de 2014 per a les subvencions als clubs i associacions locals inscrits en el Registre Municipal d'Associacions, mentres que 1.710 euros són els destinats a subvencionar les activitats dels esportistes d'elit, el que suposa un total de 224.710 euros per a enguany.

Ambdós convocatòries han sigut publicades una vegada el pressupost municipal, aprovat en el ple del 31 de març, va passar el seu període d'exposició pública i va entrar en vigor el 6 de maig.

Per a la regidora Paz Carceller, és important destacar que “s'ha fet un gran esforç per mantindre les quanties assignades a les associacions en funció del compliment dels seus objectius i el destí que cada associació o club fa dels fons públics”.

Informa: Sabín | Foto: Sergio Maestro

463-pleno-municipal-2

12 Maig 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres