Tripuçol aconseguix tres medalles d'or en el Campionat d'Espanya de duatló i triatló cross

Suma i seguix: Tripuçol continua collint èxits allà per on va. Esta vegada l'especialitat era el cross, perquè es disputava a Calella el Campionat d'Espanya de duatló cross i triatló cross. Or per a Guillermo Collado, Almudena Asensi i Estanis Llácer en distintes categories, i un grapat de medalles de plata.

En duatló només un membre del club va participar, però va obtindre la millor posició possible, perquè Guillermo Collado va quedar campió del grup d'edat de 45-49 anys. A més, Guillermo va arredonir la seua participació amb la plata el diumenge en triatló.

Plata que també aconseguien els cadets en la classificació per equips del triatló, sumant esta generació una més al seu extens palmarés. Així, Jorge Lagoa (que va finalitzar 10é), Adrián Saez (19é) i Carlos Boví (27é) van pujar al podi, i això a pesar de la caiguda d'Eric Soriano quan rodava en posicions davanteres.

Però estes medalles de plata no van ser les millors classificacions, perquè tant Almudena Asensi com Estanis Llacer guanyaven l'or en el grup d'edat 30-34, posant la guinda al gran estat de manera que demostren temporada a temporada.

Almudena es va mostrar intractable des de la primera braçada, dominant els tres segments, mentres que Estanis va realitzar un immillorable sector ciclista a l'altura dels millors d'elit per a alçar-se amb el títol.

Va fregar la medalla María Anguix, a la qual una caiguda en la bici el va privar de lluitar per un bronze que per la seua qualitat i punt d'honor haguera tingut moltes paperetes d'aconseguir.

La tercera dona del club, Inés Barres, no va poder acabar la carrera per problemes en el sector ciclista, quan havia eixit 4a de l'aigua, també amb opcions de podi.

La resta de tripus també van aconseguir colar-se en el top 10 de la seua categoria, destacant Roberto Garijo (7 en 35-39 anys), Miguel Jiménez (9é), Fernando Fenollosa (10é en el grup 30-34) i, per a finalitzar, Javier Saez aconseguia la 10a plaça en el grup 45-49, tancant un excel·lent campionat per al club local, que s'alçava amb la 11a plaça nacional per equips.

#vamostripus, @tripuzol

Informa: Iván García Ferre | Fotos: Almudena Asensi

fotos face

451-tripus en calella-2

12 Maig 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres