Esports, jocs i reptes d'habilitat animaran el Dia de l'American School of Valencia

American School of Valencia celebra una nova edició de l'ASV Day, la festa en què la seua comunitat escolar es reunix per a disfrutar de jocs i activitats lúdiques en les instal·lacions del col·legi. La jornada també està oberta a qualsevol persona interessada a conéixer les característiques de l'educació internacional impartida pel centre.

La VII Edició de l'ASV Day tindrà lloc el dissabte 10 de maig, d'11:30 a 18 hores, i el seu lema serà Take some risks and challenge yourself. Al llarg del dia els assistents podran visitar una dotzena d'estands amb jocs d'habilitat inspirats en el lema de la jornada o participar en activitats esportives com un partit de futbol i un partit de beisbol. Hi haurà un escenari on se celebrarà un Talent Show amb actuacions musicals a càrrec d'alumnes de l'ASV i un emocionant concurs de Cubo Rubik.

Grups de pares atendran un food court on s'oferirà una àmplia varietat de tapes i refrescos. A l'hora de dinar, els assistents podran degustar gratuïtament les paelles preparades pel servici de cuina del centre.

Hi haurà diversos estands informatius, un ocupat per la Fundació American School of València, dedicada a promoure l'educació bilingüe i internacional i el servici comunitari, un segon amb informació sobre els programes acadèmics de l'ASV, i altres destinats a les ONG amb les que el centre col·labora al llarg de l'any.

La jornada acabarà amb una rifa de regals aportats per diferents empreses i entitats col·laboradores.

Programa detallat

11:30 Jocs en els parcs exteriors de l'ASV

12:00 Talent Show Escenari principal en el Parc B

12:30 Partit de futbol entre pares i alumnes. Parc D

13:00 Dinar

14:00 Partit de beisbol. Parc D

15:00 Concurs de Cubo Rubik. Escenari principal en el Parc B

16:00 Gran rifa de regals. Escenari principal en el Parc B.

Informa: Carlos Minuesa | Fotos: American School of València

fotos face 

449-asv-day-1

10 Maig 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres