Una platja de bandera, un objectiu que comença la amb la neteja que realitza la Diputació

El Servici de Neteja de Platges de la Diputació de València està posant a punt els 66.500 metres quadrats de la costa Puçol, amb tres sessions setmanals, amb un import per metre quadrat de 0,217 euros IVA inclòs, la qual cosa suposa un cost total per a l'ajuntament de 14.400 euros: un servici fonamental per a mantindre la qualitat de la nostra platja.

Després de la reunió mantinguda el dimarts 6 de maig en la Diputació, l'alcaldessa Merche Sanchis ha informat que enguany la corporació provincial neteja una superfície de 66.500 metres quadrats de costa de Puçol, per la qual cosa agraïx a la institució provincial que mantinga este servici “amb un cost tan reduït, perquè si els consistoris haguérem d'adquirir la maquinària que fa falta per a realitzar estes tasques seria inviable el manteniment de les platges”.

L'alcaldessa ha destacat la importància del servici de neteja i manteniment que realitza la Diputació, el que ha permés que en els últims anys “la nostra costa dispose de tots els certificats ambientals i de qualitat, a més de la Bandera Blava, la Q de qualitat turística i el segell Qualitur, pel que esta prestació de la Diputació és molt important”.

Merche també hi ha referit a l'estalvi obtingut gràcies a este servici, perquè la dotació econòmica destinada a les platges és un esforç inversor important per a la Diputació i també per a l'ajuntament, “que destina l'estalvi que obté en neteja a millorar el servici de socorrisme i a desenvolupar activitats lúdiques a l'estiu”.

La corporació provincial va realitzar en 2013 un total de 69 passades en la platja de Puçol i va arreplegar més de 44 tones de residus.

Tindre una platja de bandera és una garantia d'augment d'ingressos pel turisme, una cosa que este estiu l'ajuntament vol potenciar gràcies al nou Camí La Mar que unix el nucli urbà amb la platja: “gràcies a la nova sendera, és fàcil anar a la platja fent un passeig i gràcies a esta neteja assegurem la qualitat del nostre litoral”.

Informa: Departament de Comunicació | Fotos: Sabín

443-limpieza-playa-dipu-1

07 Maig 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres