Josep Manel Vidal i Manel Joan i Arinyó presenten els llibres guanyadors del Vila de Puçol

El divendres 18 d'abril, en la cafeteria de la Casa de Cultura, es van presentar els dos llibres guanyadors del Premi Vila de Puçol del passat any: La fràgil arquitectura dels teus gestos, de Josep Manel Vidal, en la categoria de poesia, i El càs Peníscola, de Manel Joan i Arinyó, en la categoria de narrativa, ambdós editats per l'Ajuntament de Puçol en col·laboració amb Onada Edicions.

Durant la presentació, ambdós autors van justificar la seua absència en l'entrega de premis el passat mes d'octubre degut a un accident que aquella vesprada s'havia produït en la A-7.

A més, després del seu discurs d'agraïment, Josep Manel Vidal va llegir un parell de poemes de la seua obra. Per la seua banda, Manel Joan i Arinyó va delectar el públic amb una irònica improvisació meticulosament estructurada sobre eixa jaqueta que mai va poder posar-se i en la que portava guardat el seu discurs.

Va ser una enginyosa forma d'animar un acte tradicionalment massa seriós i, al mateix temps, de demostrar l'enginy d'ambdós autors, cada un amb el seu estil propi.

El regidor Julio Lucia i l'alcaldessa Merche Sanchis van ser els encarregats de posar punt final a l'acte de presentació dels llibres guanyadors d'uns certàmens que porten 17 i 29 anys, respectivament.

L'alcaldessa va destacar l'aposta de l'ajuntament per la cultura, inclús en els temps de crisi, “estos premis tenen una gran tradició i suposen un reconeixement a la creació literària en valencià, reconeixement que no sols suposa un premi en metàl·lic, sinó que s'amplia amb l'edició dels treballs guanyadors i amb la seua difusió durant la Fira del Llibre de València”.

Després de la firma d'originals per part dels autors (a un preu molt especial: 5 euros l'exemplar), l'escenari va ser ocupat per Jazz on the beach, primera actuació de Música & Monòlegs, l'oferta musical i lúdica de la cafeteria de la Casa de Cultura per a la nit dels divendres.

Pren nota: els divendres nit, sopar i copa amb bona música en la cafeteria. Entrada gratuïta.

Informa i fotos: Sabín

fotos face

409-autores-y-autoridades-1

29 abril 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres