Del 22 al 25 d'abril, per primera vegada el Club de Gimnàstica Rítmica Puçol organitza un campus durant les vacacions de Pasqua, que serà impartit per l'entrenadora Nuria Margáix

Fins ara, els campus eren una activitat reservada per a l'estiu, sobretot el mes de juliol, que els pares continuen treballant i els fills poden continuar la seua formació esportiva al mateix temps que disfruten de distintes instal·lacions del Poliesportiu Municipal de Puçol. Però enguany el club local de gimnàstica aposta per quatre dies intensius per a millorar el nivell de les alumnes a partir de quatre anys.

L'èxit de distintes propostes lúdiques, educatives i també esportives posades en marxa en anys anteriors ha animat a les responsables del Club de Gimnàstica Rítmica Puçol a provar a l'abril amb esta nova aventura pensada per a les seues alumnes majors de quatre anys, encara que pot apuntar-se qualsevol que el desitge.

Les classes seran impartides els dies 22, 23, 24 i 25 d'abril per l'entrenadora Nuria Margáix, qui este mes d'abril està en el Centre d'Alt Rendiment Esportiu de Madrid acompanyant a una de les alumnes del club, Ana Gayán, que ha sigut convocada per a entrenar amb la Selecció Espanyola de gimnàstica rítmica.

L'únic requisit per a inscriure's en el campus és telefonar al 661 311 872 i reservar la plaça. No cal pagar per anticipat perquè els 45 euros del campus s'abonaran directament el primer dia de classes.

A l'abril, la gimnàstica rítmica està de moda a Puçol… mai has provat a veure si és l'esport adequat per a la teua filla?

Informa: Sabín | Diseño cartell: Club Gimnàstica Rítmica Puçol

343-campus-gimnasia-pascua-3

15 abril 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres