Una vegada més Tripuçol aconseguix portar el nom del poble a un podi nacional, esta vegada en el Campionat d'Espanya celebrat en Avilés, on Jesús Jiménez va aconseguir la medalla de plata

El passat cap de setmana, 5 i 6 d'abril, Tripuçol tornava al podi. Esta vegada Jesús Jiménez era el que ens donava l'alegria en el Campionat d'Espanya de duatló, a l'emportar-se la plata en el seu categoria 45-49M després de marcar el millor parcial en el sector ciclista.

Bon resultat van obtindre els cadets al finalitzar els octaus en una competició amb gran nivell, la caiguda d'Eric Soriano (72é) va impedir millorar alguns posats als fins llavors actuals campions d'Espanya, liderats per Jorge Lagoa, que va finalitzar en 9a posició, escudat per Andreu Puchades 68é,  Jaime Brizuela 82é, Pablo Jiménez 93é i Jordi Llanes 134é.

Les xiques cadets van finalitzar en 10a posició, gràcies al treball de María Rubio 44a, Inma Novella 53a i María Calvo 78a.

Per la seua banda, els júnior també van contribuir en la puntuació del club, aconseguint la 11a posició, amb els resultats de Carlos Todo 38é, Ian Portalés 42é i Juan Cubas 62é; i en categoria femenina comptem amb la participació de María Anguix (20a)

En grups d'edat també van participar: Antonio Cabrero (20é en 20-24M), Pau Siles (33é en 20-24M) i Iván García Ferre (21é en 25-29M)

El diumenge arribava el plat fort, amb la disputa del Campionat d'Espanya Elit, on un dels referents del club, Xavi Munera, va estar en l'eixida. I va aconseguir entrar en meta en 81a posició, després de lluitar durant quasi una hora amb els hòmens més forts del país.

Amb estos resultats, Tripuçol va aconseguir la 20a posició en categoria masculina.

Mentrestant, en la comunitat, les dones del club no paren de pujar als podis: l'últim, la victòria de la general del 10k de Borriana de Begoña Alfonso i el triomf júnior de Patricia Torres en la Carrera de la Dona de València

#vamostripus @tripuzol

Informa: Iván García Ferre | Fotos: Tripuçol

fotos face 

359-campeonato-duatlon-aviles-1

12 abril 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres