“Capitán América” i “Ocho apellidos vascos” a l'abril en el cine digital de la Casa de Cultura

A causa del seu gran èxit de públic, la pel·lícula espanyola Ocho apellidos vascos es projectarà l'últim cap de setmana d'abril per a poder ampliar els horaris a quatre dies i set sessions. A més, l'altre gran èxit del moment, Capitán América: El soldado de invierno, s'exhibix en projecció digital els dies 13 i 15 d'abril.

Ocho apellidos vascos, la comèdia dirigida per Emilio Martínez Lázaro, s'ha convertit en la pel·lícula espanyola de l'any, aconseguint rècords de taquilla allà on s'exhibix.

També la Casa de Cultura de Puçol la té ja programada, gràcies a les noves instal·lacions per a projecció digital que permeten accedir més prompte a la programació dels títols en cartellera.

A més, comptarà amb horaris especials: divendres 25, a les 22 hores; dissabte 26, a les 18, 20 i 22.30 hores; diumenge 27, a les 17 (sessió infantil) i a les 19.30 hores; i, finalment, el dimarts, dia de l'espectador, amb passe a les 18 hores.

L'altra pel·lícula programada a l'abril el Capitán América: El soldado de invierno, que es projecta únicament dos dies: el diumenge a les 17 hores (sessió infantil) i a les 19.30 hores, i el dimarts, dia de l'espectador, amb sessió a les 18 hores.

Els preus són els habituals: 4 euros la sessió normal i 3 euros el dia de l'espectador i els xiquets en la sessió infantil del diumenge.

Informa: Sabín

347-capitan-america-2

08 abril 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres