Article del Partit Popular del mes de març: “Temps per a la reflexió”

Este és l'article del Partit Popular de març, titulat Temps per a la reflexió. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Estem a tan sols dos mesos de les eleccions europees. Unes eleccions que marcaran un abans i un després en el futur econòmic i laboral dels europeus. Ens juguem en elles pujar al tren del futur, un temps preciós; serà una legislatura que ens dirigirà al reintegrament de l'anòmala situació que patim i ens situarà en una situació de normalitat.

I en esta Europa, que haurà de reflexionar i aprendre dels errors passats, ens trobem els espanyols, ciutadans que hem patit greument la situació d'una crisi econòmica i financera a qui no estàvem acostumats. Sense ser el país més castigat, els espanyols hem patit en els nostres pobles i ciutats l'afegit d'una situació interna agreujada per la desocupació provinent de la paràlisi de la construcció i d'aquella bambolla immobiliària que —encara que s'aguaitava— ningú volia veure, ningú assumia i que el govern socialista de Zapatero negava una vegada i una altra.

Bé ha de servir-nos açò de fonda reflexió a tots. També a Puçol, per a no cessar en l'interés del bon fer; per a ablanir l'orgull polític que de res servix quan es creu una cosa i la realitat és una altra bé distinta. S'acorden quan al fi van reconéixer que SÍ que estàvem en crisi? Ens havíem gitat rics i ens vam alçar pobres.

Des del Partit Popular de Puçol, vam creure en les nostres possibilitats i des d'eixe moment vam afrontar més intensament la situació: el temps perdut per alguns ho vam saber recuperar. Hem sigut valents en moltes coses inclús sabent l'impopulars d'algunes mesures; hem portat a la gestió municipal actuacions que eren inversemblants en plena crisi econòmica davant de la falta d'ingressos. Hem promogut assumptes i gestions que ens situen en una posició que molts volgueren per als seusciutadans s'assenten satisfets de municipis. Hem assentat les bases d'una magnífica gestió econòmica, adequant-nos de forma modèlica i diligent a les noves lleis que ens permetran optar a tot sense pressions de ningú.

Les amortitzacions dels crèdits, el pagament a proveïdors, les noves inversions i la continuïtat dels servicis han sigut, són i seran l'horitzó del govern popular de Puçol que, lluny de traure's davant de la minva d'ingressos ha treballat, treballa i treballarà perquè nostre poble passe com més prompte millor este envit i els nostres ciutadans se senten satisfets de la labor ben feta pels seus governants.

A nivell d'estat el Partit Popular està centrat en això, Europa així l'exigix, i encara que les reformes són molt dures, són necessàries per a complir els objectius que ens marquen.

En estes eleccions europees ens juguem molt. És temps de reflexió. I cada un en la seua justa mesura, puçolencs, espanyols i europeus.

Una opinió del Partit Popular

07 abril 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres