Article del PSOE del mes de març: “Què he fet jo per a meréixer açò?”

Este és l'article del PSOE de març, titulat Què he fet jo per a meréixer açò?. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Resulta sorprenent que la primera i única proposta que hi ha portat PAVALUR al ple en tot el que va de legislatura haja sigut retolar un passeig amb el nom de Carlos Verdú. Esta és una mostra de la integració —millor dita, segregació— que impera en la ideologia del partit de les urbanitzacions.

El portaveu de PAVALUR, ha tingut la gosadia de sol·licitar que es batejara amb el nom de Carlos Verdú un passeig de la Urbanització Alfinach i això basant-se en uns suposats mèrits que, en principi, només reflectixen una trajectòria pública carregada d'ombres i poc exemplifiquen-te.

Vist el memoràndum del Sr. Verdú, entenem eixa ceguera narcisista i megalòmana que permet ressaltar fets prou poc meritoris com per a recordar a perpetuïtat al seu autor: promoure un pla d'evacuació, impulsar l'associacionisme entre urbanitzacions, fundar Pavalur. Entre altres accions que, amb tot el nostre respecte, no  tenen absolutament res de singular.

No obstant això no se citen —han oblidat— aspectes del seu passat que de segur crisparien a més d'un usuari del seu futur passeig: ser candidat al Congrés de Diputats per Castelló en el partit d'ultradreta Aliança Nacional 18 de Juliol i la seua militància en Força Nova, les connotacions de la qual en l'actualitat no són precisament signe d'equitat i tarannà democràtic.

D'altra banda, s'han ignorat deliberadament les pressions i les denúncies  presentades a l'Ajuntament de Puçol a més dels repetits intents de segregació de les urbanitzacions respecte al nucli urbà. Però tot açò ni es valora, ni es té en compte pels governants populars. 

La insòlita proposta ha eixit avant amb el vot favorable del PP i PAVALUR. Una vegada més el PP local baixa les orelles, s'humilia, s'acoquina i cedix davant del XANTATGE  POLÍTIC  del seu soci de govern sense qüestionar-se el perjuí de les seues decisions.

L'IMPORTANT PER AL PARTIT POPULAR ÉS MANTINDRE LA BUTACA A QUALSEVOL PREU!! 

Una opinió del Grup Municipal Socialista

284-grupo-psoe-1

07 abril 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres