Article d'Esquerra Unida del mes de març: “Seguim avant”

Text d'Esquerra Unida del mes de març, titulat Seguim avant. El ple del 26 de març del 2012 va modificar el Reglament de Mitjans de Comunicació Local, aprovat en 2008, per a permetre la publicació d'un article mensual en la web municipal als partits polítics que es van presentar a les eleccions municipals i no van aconseguir representació en l'ajuntament.

 Tot seguix avant, Esquerra Unida i Puçol continuen creixent, creixem a la parell, nosaltres en treball i la nostra població en parats i desnonaments, fins i tot creixen les urbanitzacions de Puçol, tenim una nou passeig en la nostra població, dedicat a un il·lustre advocat, escultor i cabdill d'Alfinach, Carlos Verdú Sancho, els mèrits del qual per a tindre un passeig són variats i inenarrables, no els enumerarem perquè no vos faça la riure.

Demostrats els seus atributs en el passat ple i després de riure molt es va passar a la votació, votació guanyada per endavant gràcies els acords electorals de Pavalur (baret del nostre il·lustre veí) i el Partit Popular. Esperem que la il·luminació del dit passeig siga del grat de tots els veïns i la contaminació lumínica no afecte la fauna autòctona, ni a la resta de ciutadans.

Carlos Verdú Sancho, cavaller de la capa i president de l'associació, cavaller de gràcia de l'Orde San Lázaro de Jerusalem, militant i candidat per Força Nova a les primeres eleccions democràtiques, el que denota la seua àmplia convicció democràtica, ja té la seua plaça, esperem que la puga conservar molts anys com a hereu dels dotze llinatges (el rei Sancho suposem). Fins ací la ironia.

Des d'Esquerra Unida volem felicitar a la PAH (Plataforma d'Afectats per la Hipoteca) en general i a la de Puçol en particular per haver aconseguit unir en una mesa a quasi totes les forces polítiques, sindicals i socials de la nostra població. Ara hem de respondre amb treball a les injustícies creades pels bancs i altres polítics que els recolzen. Serà una mesa de control al treball fet per l'ajuntament en els casos de desdonament que arriben fins a ell. Només esperem que no dure molt de temps nostre treball i que prompte s'acabe esta xacra social que són els desnonaments.

El pròxim 25 d'abril hem organitzat un acte preelectoral amb la nostra candidata per València a les eleccions europees Marina Albiol, serà una bona oportunitat per a donar a conéixer la nostra política per a canviar l'actual Europa. Per això aprofite per a invitar a tot el món al dit acte, del qual continuarem informant pels vies habituals en Facebook (EUPV PUÇOL).

Un xicotet detall per a finalitzar, referint-nos a l'últim article d'UPyD Puçol en la web municipal: no es poden oblidar les xicotetes coses, per tant i compartint part de l'articule amb vosaltres, ens trobem en l'obligació d'aconsellar-vos no oblidar eixos xicotets negocis del poble que no mereixen la competència deslleial dels grans imperis alimentaris.

Per això vos instem a cuidar els xicotets detalls i no fer propaganda gratuïta a eixe gran imperi que tenint accessos per a minusvàlids va intentar llevar de les seues portes als cuponeros, almenys a una la van voler posar en el carrer, al final van recular, però el van intentar, a més de negar-se a donar els aliments a punt de caducar a Cáritas: preferixen tirar-los al fem. Gràcies.

Com es veu, es continua avançant en tot, gràcies i fins al pròxim mes.

Una opinió d'Esquerra Unida

06 abril 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres