American School of València: Una mirada a les falles des d'una comunitat escolar multicultural i diversa

American School of València va celebrar amb alegria les activitats escolars relacionades amb la festa de les Falles durant la setmana del 10 al 14 de març. Dilluns passat 10 els alumnes de 1r a 12é que cursen SSL (Spanish as Second Language) van viatjar a València com a part del programa cultural que complementa el seu aprenentatge de l'idioma.

 

Acompanyats per les seues professores van visitar l'Exposició del Ninot i van presenciar el tir de la mascletà al mateix temps que recorrien llocs d'interés en el centre de València.

També el dilluns 10, les classes de Preschool i Elementary acabaven els seus ninots i els portaven a l'atri perquè pogueren ser admirats per la resta d'alumnes i professors. Les figures reflectien l'univers dels joguets i destacaven pel seu colorit i nivell de detall.

La jornada central de la festa tenia lloc el divendres 14 de març amb una desfilada dels nostres fallers i falleres, vestits per a l'ocasió, per a donar la benvinguda a la Cort d'Honor davant de la mirada d'altres alumnes, pares i personal del col·legi. Els assistents van disfrutar amb els discursos d'exaltació i les actuacions de dansa tradicional valenciana.

Al finalitzar estos actes, pares, alumnes i professors es van traslladar al parc C per a presenciar la cremà dels ninots i degustar un deliciós xocolate calent.

Informa i foto: Carlos Minuesa | American School of València

fotos face

288-fallas-american-school-3

27 Març 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres