He-Ren, Vila-real i Molí de Vent agermanats en la primera Cavalcada Xina de Puçol

Dissabte passat 15, la falla Molí de Vent va organitzar la primera Cavalcada Xina, amb la col·laboració del Club de Kung-Fu Vila-real i el Club Esportiu He-Ren.La desfilada va començar a les 17 hores, enfront del casal de la falla, en el carrer La Costera, amb el llançament d'un xicotet castell que anunciava l'eixida, i va transcórrer pels carrers Rei En Jaume, Ausiàs March i Martínez Coll.

El públic va poder disfrutar amb la imponent presència d'un gran drac xinés que, em manejat per 9 persones, es movia al so del tambor i els platets; seguit pel vaivé de les banderes i els juganers lleons.

Arribats a la plaça Martínez Coll, xicotetes exhibicions de kung-fu, mà buida i treball d'armes (sabre, fuet, pal…), que van delectar a xicotets i majors.

De tornada al casal de la falla, un dels lleons adults va entrar en el local de la Falla Molí de Vent, realitzant la tradicional benedicció del mateix, desitjant-los molta felicitat en estes festes.

Posteriorment, en l'escenari van tindre lloc exhibicions de kung-fu per part dels més xicotets, majoritàriament alumnes del col·legi Virgen al Pie de la Cruz, i els altres artistes marcials d'ambdós escoles, xiquets i adults.

Després de l'exhibició de professors i alumnes, es va donar per acabada la festa amb una bella foto de grup que mostra l'agermanament d'ambdós escoles.

Tant durant la desfilada com en les exhibicions, no va poder faltar el tir de petards, junt amb el llançament de confeti i serpentines.

La vetlada va finalitzar amb un gran berenar per a tots els presents.

Informa i fotos: Montse Jaraba

fotos face

280-cabalgata-china-7

21 Març 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres