Tenis i natació: dos propostes del Poliesportiu Municipal per a passar-ho bé aprenent

Tenis i natació: dos propostes del Poliesportiu Municipal per a passar-ho bé aprenent

 

Tenis i natació este estiu al Poliesportiu.

Com tots els estius, el Poliesportiu Municipal oferix una oferta especial de cursos formatius per a ajudar a passar la calor i les vacacions estivals. Enguany, dos són les propostes més destacades: tenis i piscina.

El club de tenis ve funcionant regularment des que es va posar en marxa el poliesportiu, realitzant cursos formatius al llarg de l'any. Durant l'estiu la seua proposta consistix en tallers intensius d'un mes de duració al llarg de juliol i agost, amb dos sessions setmanals, els dimarts i dijous, a la vesprada.

''Enguany hi haurà tres nivells: pretenis, iniciació i perfeccionament'' -assenyala Fernando Torres, promotor municipal d'esports- ''estant orientats tant a xiquets a partir de quatre anys com a adults''.

Les inscripcions es realitzen a partir del 13 de juny en el propi Poliesportiu Municipal i, atés que tots els anys s'esgoten les places, recomanem als interessats no esperar molt de temps o hauran de practicar un altre esport en les seues vesprades d'oci estiuenc.

Per la seua banda, la Piscina Coberta Municipal oferix cursos de natació de dilluns a divendres durant els mesos de juliol i agost, dirigits tant a xiquets de 6 a 14 anys com a adults.

''La gran acceptació d'estos cursos ha fet que enguany hàgem optat per reservar els matins per als cursos dels xiquets i les vesprades per als adults durant el mes de juliol'' -recorda Fernando Torres-. ''Durant l'agost tots els cursos seran a partir de les set tard i només adults, ja que en este mes l'horari obert al públic en general té prioritat''.

Les inscripcions es realitzen a partir del 12 de juny en el Poliesportiu i, com l'Escola de Natació és la que més alumnes té en l'actualitat, és important que els interessats no s'ho pensen molt perquè les places són limitades i per rigorós orde d'inscripció.

02 Juny 2003
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres