Article del Partit Popular del mes de febrer: “L'important per al nostre poble”

Este és l'article del Partit Popular de febrer, titulat L'important per al nostre poble. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Ahir dia 24 de febrer es va tractar en el ple del nostre ajuntament un tema “molt transcendental per a Puçol” (perdonen la ironia): el BLOC-Coalició Compromís va presentar una moció de condemna del tancament de Catalunya Ràdio i Catalunya informació. 

De manera reiterada fan al·lusió en el seu escrit a la “nostra llengua”.  I ens preguntem a quina llengua es referix el Sr. Esteve? Al català que parlen en ràdio Catalunya? Doncs bé, Sr. Esteve, encara que vosté s'encabote a dir que el valencià és un dialecte del català, des del Partit Popular entenem que el valencià és la llengua dels valencians, amb les seues particularitats pròpies i MAI un dialecte d'una altra llengua, a pesar de les moltes sentències que vosté vullga traure a col·lació; i el pitjor és que va comptar amb el suport del PSOE i Iniciativa, que donen a entendre amb el seu vot que opinen el mateix.que ho fa de manera

No té prou amb açò que acusa al PP d'utilitzar el tema de la llengua com a cortina de fum, per a no parlar d'altres coses; però Sr. Esteve qui presenta este tipus de mocions? No és el Partit Popular sinó el seu grup polític el que ho fa de manera reiterada.

No necessitem cortines de fum. Per al Partit Popular de Puçol l'important és transmetre i explicar amb claredat als nostres veïns el que fem i com ho fem:

S'ha posat en marxa ja la Seu Electrònica, a fi de facilitar l'accés del ciutadà a l'administració; està en marxa l'obra de la passarel·la sobre la V-21 que finalitzarà l'emblemàtica obra de condicionament del Camí la Mar - Sendera Mangraners; s'han condicionat el Camí de Llíria  i el Camí Mangraners; i en breu es posarà en marxa la remodelació de l'avinguda de València, millorant així una de les vies principals del nostre poble.

Així mateix també hi ha previstes actuacions en el carrer Felipe Sebastiá, per a millorar l'accés a l'estació del tren; ja està en funcionament en la Casa de la Cultura la projecció digital de pel·lícules; es van a posar en marxa cursos de formació per a desocupats amb cost zero per als mateixos i es treballa de manera conjunta amb els centres especials d'ocupació per a aconseguir la integració de persones amb discapacitat.

Açò és el que ens importa i pel que treballem.

Cada un al seu.

Una opinió del Partit Popular

06 Març 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres