El dissabte 22 en el Palau d'esports, vesprada del handbol solidari amb tres partits i la presentació de totes les categories del Club Handbol Puçol: disfruta de l'esport i porta articles de primera necessitat per a ajudar a Pásalo

Coincidint amb el primer aniversari de Pásalo, Plataforma d'Acció Solidària de Puçol, el Club Handbol Puçol se suma per segona vegada a esta causa solidària i ha decidit convertir el dia de presentació del club i l'escola municipal en una gran jornada solidària per a ajudar als que ajuden als altres.

El Club Handbol Puçol juga cada cap de setmana en multitud de categories, des dels més menuts als sènior; és capaç d'omplir un autobús per a anar a Madrid i recolzar a la selecció espanyola, un exemple perfecte de com potenciar la seua escola i crear pinya; porta el nom de Puçol per tota la Comunitat Valenciana; i, cada vegada que li demanen ajuda, és capaç d'organitzar una jornada solidària per a tirar una mà així de gran als veïns que ho estan passant malament.

De tot això tindrem una bona mostra el dissabte 22 de febrer al llarg de tota la vesprada en el Palau d'esports de Puçol, on han organitzat sis hores de handbol solidari.

A les 16 hores comença la jornada amb el partit del Club Handbol Puçol sènior masculí B. A les 17.45 hores és el torn del sènior femení. A les 19 hores, l'esperada presentació oficial de l'escola i el club. I, com a postres, el partit del primer equip, el sènior masculí A.

Si encara no has vist jugar als equips locals de handbol, el dissabte 22 tens una bona oportunitat de disfrutar de l'esport solidari.

Esta vegada, no passes.

Informa: Sabín | Disseny cartell: Club Handbol Puçol

153-club-balonmano-4

20 Febrer 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres