Somniarte ensenya als jóvens de Puçol com traure el millor de si mateixos per a aspirar a un atractiu treball

Durant la 5a Fira de l'Estudiant que se celebra en l'Espai Jove de l'11 al 13 de febrer, l'equip de Somniarte ha sigut una de les novetats: taller per a desocupats residents a Puçol per a proporcionals estratègies i ferramentes que els siguen útils per a aconseguir els seus objectius laborals. Irene, Sumaya i Cristina ens conten com hi ha sigut l'experiència.

Tots sabem que estem en crisi i que “la cosa està fatal”. Davant de tal confusió social, molts de nosaltres busquem ocupació “del que sorgisca” o “del que siga”, tirem currículums indiscriminadament i ens desesperem al comprovar que no estem aconseguint el que ens havíem proposat. Potser el problema radique precisament ací: en no centrar el nostre focus cap a un treball en concret, i en no marcar-nos objectius a curt termini que ens motiven i ens activen.

L'equip de Somniarte hem realitzat un taller per a desocupats residents a Puçol en els que els hem proporcionat estratègies i ferramentes que els siguen útils per a aconseguir els seus objectius laborals. Cada participant va haver de concretar al màxim el treball que volia obtindre, i, més tard, va definir els passos que li portarien fins a ell. Tan important com saber el que volem és precisar les estratègies que posarem en pràctica per a aconseguir-lo.

A més, a través del treball desenvolupem capacitats, posem en marxa nostres talents i transmetem valors al món; per tant, va ser necessària una presa de consciència per a concretar quins talents i valors eren importants per a cada un d'ells, de manera que pogueren tindre'ls en compte en la definició de la seua ocupació perfecta.

En Somniarte volem transmetre que, a pesar de la crisi, del mal que funciona l'economia i de les circumstàncies de cada persona, trobar (o crear) un lloc de treball que traga el millor de cada un de nosaltres sempre és una empresa que depén només de nosaltres mateixos.

Somniar-te ho formem Sumaya Barber, Cristina Alfaro i Irene Rodrigo, estes dos últimes naturals de Puçol. A través de la fusió de capacitats com el periodisme, la psicologia, la programació neurollingüística, l'art dramàtic, l'animació sociocultural i la comunicació, desenvolupem tallers en què donem ferramentes a les persones perquè reconeguen els seus talents, aprenguen a marcar-se objectius i adopten una mentalitat de lideratge que els ajude a responsabilitzar-se de les seues pròpies vides.

www.somniarte.com | www.facebook.com/somniarte1 
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  | Twitter: @somniarte1

Informa: Irene Rodrigo | Fotos: Sergio Maestro

fotos face 

145-charla-sominarte-4

12 Febrer 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres