José Mª Esteve: “M'ha sorprés l'interés i la implicació dels alumnes en la fira de l'estudiant”

Els dies 11, 12 i 13 de febrer s'està celebrant en l'Espai Jove la 5a edició de la Fira de l'Estudiant, dirigida sobretot a alumnes de secundària i batxillerat a què se'ls mostren les distintes opcions per a continuar estudiant o buscar treball. A més de l'assessorament, la fira ha comptat amb un taller de Somniarte i l'UJI.

Durant els matins, de 9 a 13 hores, la fira està reservada a visites guiades dels alumnes de 4t d'ESO, 1r de batxillerat i cicles formatius de l'Institut d'Educació Secundària, Virgen al Pie de la Cruz, American School of València i el PQPI de jardineria.

A les vesprades, de 16 a 18 hores, qualsevol veí pot acostar-se a rebre informació personalitzada i, en el cas del dimecres, també els alumnes de l'Escola Permanent d'Adults han acudit a la fira.

El regidor José Mª Esteve, que ha estat visitant-la junt amb els alumnes de l'institut durant el matí del dimecres 12, destaca la seua sorpresa “per l'interés i la implicació dels alumnes quan acudixen a la fira. Crec que són molt conscients que ací tenen molta informació sobre el seu futur i els grups que jo he vist acudixen amb verdader afany d'investigació per a conéixer distintes alternatives”. 

Una informació sobre alternatives de futur que enguany compta a més amb dos novetats: la presència de la UJI (Universitat Jaume I de Castelló), amb una àmplia mostra de tots els estudis que està impartint; i el taller dinàmic impartit per Somniarte (Cristina, Sumaya i Irene) per a donar a conéixer un altre tipus d'eixides laborals a alumnes menors de 25 anys seleccionats a través de l'Agència de Col·locació de Puçol.

Si vols veure el teu futur més clar, la Fira de l'Estudiant està oberta fins al dijous 13 a les 6 de la vesprada.

Informa: Sabín | Fotos: Sergio Maestro

fotos face

147-feria-estudiante-3

12 Febrer 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres