T'abellix disfrutar gratis d'una vesprada jugant a l'escacs escolars en Nou Centre? Nosaltres et portem

L'escola d'escacs prepara la seua primera eixida: el 27 de febrer, tots els que vullguen participar gratis en el XVI Torneig d'Escacs Escolars de Nou Centre poden apuntar-se per a acudir junts amb metro, disputar partides durant la vesprada i tornar junts. Únic gasto: el viatge amb metro. Si t'abellix només has de telefonar a Dani (616 147 490) o acostar-te els dijous a la vesprada per l'Espai Social La Barraca.

Primer va ser l'Escola Itinerant d'Escacs impartida per la Diputació de València i la Federació Valenciana d'Escacs. Quinze xiquets de 8 a 10 anys es van apuntar el passat mes d'octubre i van rebre les classes en l'Espai Júpiter.

Després va arribar l'ampliació de l'Escola Itinerant, que este segon trimestre s'impartix els dilluns a la vesprada en l'Espai Jove: els mateixos alumnes, però només una classe setmanal, des del 20 de gener al 10 de març. De nou amb el suport de la diputació i la federació.

Ara, els pares d'eixos alumnes busquen ampliar les activitats i crear el pròxim mes de setembre l'Escola Municipal d'Escacs. Però per a aconseguir-lo fam falta més veïns de qualsevol edat a què els abellisca disfrutar jugant als escacs.

Així van nàixer al gener les partides gratuïtes obertes a tots: els dimecres en la Casa de Cultura i els dijous en l'Espai Social La Barraca, sempre de 17.30 a 19 hores. Tu només has d'acudir, allí estaran preparats els taulers i les peces, junt amb altres veïns a qui els agradaria jugar unes partides amb tu.

I ara arriba la possibilitat de disputar un trofeu per primera vegada. Serà el dijous 27 de febrer en el XVI Torneig d'Escacs Escolars de Nou Centre. Les partides es juguen de 18.30 a 20.30 hores i, com es realitzen pel sistema suís, ningú queda eliminat, tots juguen quatre rondes: els perdedors de cada partida juguen contra els altres perdedors i els guanyadors contra els guanyadors… i així successivament.

Per a fomentar el contacte entre els alumnes, els pares han pensat acudir tots junts al torneig amb metro des de Rafelbunyol. Per a això, han quedat en la porta de La Barraca el dia 27 a les 17 hores. D'ací, tots junts amb cotxe a Rafelbunyol. Viatge amb metro. Disputar les partides en Nou Centre. Tornada amb metro. I arreplega dels alumnes en La Barraca sobre les 21.45 hores. Com sempre, l'horari de tornada pot variar lleugerament.

Si vols inscriure't només necessites tres coses: 1) avisar a Dani Yegros en el telèfon 616 147 490 que acudiràs; 2) portar uns 6 euros per al viatge; i 3) ser molt, molt puntual el dia 27.

Si no el tens clar, passa't per La Barraca els dijous 13 i 20 de febrer, i Dani t'informa amb detall.

Busquem gent de totes les edats a què li abellisca jugar als escacs... T'atrevixes a moure fitxa?

Informa i fotos: Sabín |

132-partidas-en-la-barraca-1

10 Febrer 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres