El Club de Conversació canvia de dia: des de febrer, les reunions passen als dijous a la vesprada

Des del mes de febrer, els participants del Club de Conversació castellà-anglés es reunixen els dijous a la vesprada, en el mateix lloc i hora: la cafeteria de la Casa de Cultura, a les 19 hores. Per motius d'agenda de les organitzadores, el dia canvia oficialment, encara que qui vullga pot continuar assistint els dimarts.

Canvia el dia, però no la rutina ni l'essència que tan bé ha funcionat per a este grup de persones encabotades a superar el seu bagatge bilingüe. El Club de Conversació castellà-anglés ha decidit traslladar les reunions setmanals als dijous a la vesprada degut a incompatibilitat d'horari de les seues organitzadores. No obstant això, la cafeteria de la Casa de Cultura continua estant disponible per a tot aquell que vullga acudir els dimarts.

Açò significa que el grup es dividix en dos dies per a facilitar la flexibilitat als participants. “Algunes persones no podien vindre els dimarts i a altres els venia millor els dijous”, aclarixen les organitzadores, els que han pres esta decisió “perquè a partir de febrer els dimarts no podíem assistir i no volíem deixar d'estar implicades en este projecte tan gratificant i que considerem molt  nostre”.

Abans de canviar de dia, es va fer una enquesta en la pàgina de Facebook i el dijous va obtindre un nombre més gran de vots. Este grup, anomenat Conversation Group Puçol, compta ja amb més de 130 membres, un espai virtual i actiu on es poden compartir arxius de vídeo, textos, enllaços i tota aquella informació relacionada amb l'aprenentatge d'idiomes. I tot de forma gratuïta.

Primer aniversari

A finals de febrer es complix el primer aniversari del Club de Conversació. Un any on el balanç no pot ser més positiu, ja que veïns de Puçol, El Puig, Sagunt, Museros… inclús de Castelló, han acudit puntuals a la seua cita amb l'anglés i han entaulat verdaderes amistats amb natius anglesos, fins al punt d'acompanyar-los al metge, anar a la platja o eixir a sopar.

I cada setmana sempre hi ha algú que acudix per primera vegada…

Per a celebrar esta continuïtat, els participants faran una quedada especial el pròxim 6 de març, amb sorpresa inclosa.

A pesar de l'èxit d'assistents, algunes persones de parla anglesa encara temen que el seu nivell de castellà no siga el suficient per a expressar-se correctament. Una “perfecció britànica” a la que els seus col·legues espanyols resten importància. Per això seguixen animant-los a acudir cada setmana a la Casa de Cultura: “Perquè no se sentiran cohibits, sinó tot al contrari, comprovaran que passen un estona agradable, coneixeran gent nova, i també es van a divertir amb la nostra pronunciació en anglés”.

Una mescla d'accents que resulta enriquidora i per això, qui la prova, repetix.

Informa: Susana Fernández Piqueras | Club de Conversació en Anglés

fotos face 

134-club-conversacion-ingles-3

08 Febrer 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres