Hi ha alternatives per a l'agricultura valenciana: el Grup de Consum de Puçol t'oferix algunes

El divendres 7 de febrer, a les 20.30 hores, en el carrer Pare Bonaventura número 8, es realitza la presentació oficial del Grup de Consum de Puçol: un col·lectiu convençut que hi ha fórmules per a millorar la situació de l'horta valenciana. Si vols conéixer totes les seues propostes, no faltes.

Hi ha alternatives a horts i camps abandonats, que cada vegada hi haja menys persones que es dediquen a l'agricultura, a productes que han viatjat milers de quilòmetres per a arribar a les nostres taules, a la desaparició de varietats i productes locals, a aliments saludables que s'han convertit en aliments perjudicials per al nostre organisme…

El Grup de Consum de Puçol està convençut que hi ha alternatives!

Vivim i creiem en els nostres principis d'un producte local i ecològic, d'una bona qualitat, a un preu just per al productor i consumidor.

Cada una i cada un poden aportar el seu granit per a canviar la societat en què vivim i decidir què volem consumir. Junts encara podem aconseguir molt més i així ens vam unir fa un any un grup de persones per a apostar per un canvi en el nostre poble. Lluitem per poder triar què mengem cada dia i recuperar l'hort amb varietats locals i de temporada.

Estàs interessat a conéixer més sobre el Grup de Consum de Puçol?

T'invitem a la nostra xarrada informativa per a conéixer els nostres productes, projectes i funcionament o, si t'abellix, per a apuntar-te al grup.

Quan? Divendres, 7 de febrer, a les 20.30 hores.

On? Ateneu de Puçol, carrer Pare Bonaventura, 8.

T'esperem.

Informa: Grup de Consum de Puçol

125-fotonoticia-grupo-consumo-3

06 Febrer 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres