Ja coneixes les novetats de la Ruta de la Tapa 2014? El 10 de febrer te les desvelem en La Barraca

La 4a Ruta de la Tapa ja està en marxa. Dilluns que ve, 10 de febrer, a les 19 hores, en l'Espai Social La Barraca, l'Agrupació de Penyes presenta les bases i la imatge corporativa d'esta nova edició, les dates de la qual també estan clares: del 29 d'agost al 9 de setembre. Objectiu? Superar les 240.000 tapes servides en les festes de 2013. El desafiament està en marxa.

L'Agrupació de Penyes es definix a si mateixa com una entitat composta per “creadors d'esdeveniments”. Seua és l'organització de l'arribada dels patges reials al desembre i de la cavalcada dels Reis Mags al gener. Ella va ser la que va potenciar la baixada de caixons i la desfilada de penyes del bou del 7 de setembre. També organitza la seua pròpia setmana de festes a l'octubre… i, naturalment, és la inventora de la Ruta de la Tapa Vila de Puçol. 

En els seus tres anteriors edicions la ruta no ha deixat de créixer, fins arribar en 2013 unes xifres que ningú imaginava quan començava: 11 dies, 52 locals, 154 premis i 240.000 tapes servides.

Un rècord difícil de superar.

Encara que no tan difícil si t'anomenes José Reyes Gallego, eres el màxim impulsor de la Ruta de la Tapa i ja portes mesos treballant en l'edició de 2014: “Volem crear un horari únic per a tots els locals, dóna igual si són bars o restaurants. També volem superar el nombre de participants, tant en allò que s'ha referit a locals com a veïns que recorren la ruta. Volem agilitzar la relació amb els restauradors a través de correus electrònics continus. Intentarem que els patrocinadors continuen apostant per nosaltres. Ja tenim les bases per a enguany amb alguna novetat…”.

I ací tallem, perquè Pepe pot continuar parlant de la ruta fins a cansar al més pacient.

A més, no es tracta de desvelar les novetats, sinó d'invitar a tots els bars, restaurants i veïns a conéixer quines millores introduirà la Ruta de la Tapa enguany.

Si tu també vols començar a calfar motors, pren nota: el dilluns 10 de febrer, a les 19 hores, en La Barraca, s'obri el teló per a la ruta de 2014.

Informa: Sabín | Disseny imatge corporativa: Sento Pascual

958-premiados-con-autoridades 

06 Febrer 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres