Trenta professors i professionals, entre ells Nacho Lavernia, descriuen els seus treballs a 200 alumnes

Com és el dia a dia un detectiu o un entrenador esportiu? Quina tecnologia usen un radiòleg i un especialista en robòtica? Quin perfil té un titulat en Ciències Polítiques? Un any més els alumnes d'American School of València han buscat resposta a estes preguntes en el Career Day, una activitat divulgativa celebrada dimarts passat 28 de gener en què professionals invitats parlen dels seus treballs i disciplines.

L'edició d'enguany ha comptat amb la participació especial del dissenyador Nacho Lavernia, Premi Nacional de Disseny 2012. Lavernia va presentar els alumnes inscrits en el seu taller les diferents especialitats del disseny, les rutines d'un estudi professional i la mentalitat global amb què estos treballen actualment: “Hui en dia els teus clients estan en qualsevol part del món on es valore el teu treball”, va explicar el dissenyador valencià. “I podem dissenyar ací objectes que es van a utilitzar al Japó perquè, estètica i formalment, són iguals”.

Junt amb Lavernia, l'activitat va reunir a 30 professionals entre els que destaquen també l'especialista en robòtica José María Mora, la periodista francesa Laurence Lemoine, l'extenista espanyol Gonzalo Corrales i l'empresari californià Jonathan Wygant.

Altres ponents invitats eren professors en universitats i centres especialitzats que impartixen a Espanya les titulacions incloses en el programa. En total, es van organitzar 34 xarrades destinades a 200 alumnes d'entre 14 i 18 anys.

Informa i fotos: Carlos Minuesa | American School of València

fotos face

 110-career-day-asv-2

 

01 Febrer 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres