He-Ren i Virgen al Pie de la Cruz tanquen l'any de Kung-fu amb una exhibició en el Sindicat Agrícola

Com despedida de l'any, poc abans de nadal, els alumnes de l'escola He-Ren de la seu de Puçol (situada en el Sindicat Agrícola) i els alumnes del col·legi Virgen al Pie de la Cruz es van reunir per a realitzar una exhibició de Kung-Fu en l'antic teatre situat en la planta baixa de l'edifici del Sindicat.

Les exhibicions van transcórrer amb l'explicació de la tradició marcial combinada amb exercicis realitzats actualment en occident, durant les diferents etapes de la vida.

Els alumnes més xicotets van realitzar una divertida demostració de treballs d'imitació de diferents animals, el que proporciona als practicants agilitat, diversió i iniciació a la pràctica marcial.

Els més veterans van realitzar exercicis de Taichi i Chikung, més encaminats al manteniment físic i de la salut. Com a novetat es va presentar una nova activitat basada en exercicis de manteniment aeròbic i de resistència.

Per a finalitzar, gran homenatge al grup de competidors va constituir un moment molt emotiu. Van executar de forma excel·lent diverses formes de competició i nous treballs de cara al nou any.

L'escola He-Ren continua creixent gràcies a la confiança depositada pels alumnes i la seua col·laboració en l'organització de diversos esdeveniments.

Informa i fotos: Montse Jaraba

mas-fotos facebook

029-exhibicion-kung-fu-4

06 Gener 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres