El dissabte 30 de novembre, bellotada en el Paratge Natural Municipal la Costera: Si vols ajudar-nos a pintar de verd este paratge, t'esperem este dissabte, a les 9.30 hores, en l'Oficina de Correus de Puçol

El proper dissabte 30 de novembre, Acció Ecologista-Agró organitza, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Puçol (Horta Nord, València), una bellotada a La Costera, l'únic paratge natural municipal de tot el País Valencià que es gestiona baix la fórmula de la custòdia del territori.

L'activitat consistirà a plantar bellotes de surera (Querqus suber) en esta muntanyeta de la Serra Calderona, on AE-Agró també programarà els pròxims mesos de gener i febrer diferents plantacions amb motiu del Dia de l'Arbre i el Dia de l'Arbust. Amb esta bellotada es pretén incrementar la biodiversitat del bosc de La Costera, que actualment està format majoritàriament per arbustos i pins.

Si vols ajudar-nos a pintar de verd este paratge natural municipal, t'esperem este dissabte a les 9:30 hores a l'oficina de Correus de Puçol (Avinguda Corts Valencianes, NÚM. 1), on ens repartirem en cotxes per a pujar a La Costera. 

Per a més informació, pots telefonar al 691 077 424 o al 679 908 238.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ

Informa: Miguel Crespo | Disseny cartell: Sento Pascual

27 Novembre 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres