Després de l'èxit a Puçol, El Puig, la Universitat de València i Gandia, el diumenge 1 de desembre Mox presenta “Palifonies” en el Teatre Micalet de València amb una exclusiva sorpresa si eres molt, molt puntual

Després de la presentació el 19 d'octubre en l'Espai Jove de Puçol, Mox ha iniciat una gira triomfal per distints pobles de la província i ara actua en el Teatre Micalet de València, el diumenge 1 de desembre, a les 19 hores: si compres les entrades anticipades les podràs aconseguir per només 7 euros, mentres que en taquilla són 9 euros.

Quasi com si volgueren recuperar els deu anys passats entre l'edició del seu primer CD i la del segon, Palifonies, Mox no deixa passar una setmana sense buscar-se alguna actuació o alguna novetat en YouTube o assaja noves propostes per al seu vinent birla.

De tot això tenim un bon exemple l'1 de desembre, on no sols acudixen al Teatre Micalet a presentar el seu nou disc en directe, sinó que pujaran a l'escenari eixos col·laboradors en la gravació que han ajudat a aconseguir la fusió perfecta entre el rock i el cant d'estil en valencià, per descomptat.

Però com els components de Mox són ja veterans i saben que en els directes cal donar un plus addicional que no es troba en les gravacions, “per a aquells que arriben uns minuts abans de les 19 hores tenim preparada una actuació exclusiva: durant deu minuts cantarem a capella en el hall del teatre, serà una selecció de peces de cant d'estil valencià en què col·laboren reconegudes veus de la música valenciana”, assegura Vicent Redolat, alma mater del grup i un dels culpables que últimament tot el món busque en el diccionari què significa això de “palifonies”.

A més, gravaran el concert del Micalet amb tres càmeres, so directe i so de mesa per a poder mesclar en la postproducció i, per descomptat, han anunciat que penjaran alguna cosa en YouTube, “però no serà el concert complet, perquè estem buscant suports a veure si algú s'anima a editar un DVD amb l'actuació íntegra, per la qual cosa en les xarxes socials només publicarem algun tema perquè els internautes puguen comprovar el nivell d'imatge i so”, finalitza Redo.

I, com a colofó, Mox ja ha anunciat que el dia 1 de desembre tocarà tres temes nous que no estan en el CD de Palifonies.

En definitiva, una actuació en directe com a aperitiu, una brillant fusió de rock i música valenciana com a primer plat, tres temes nous com a postres i, com a ressopó, un videoclip en les xarxes socials. I tot per 7 euros si reserves la teua entrada ja.

Necessites més motius per a convertir-te tu també en protagonista del concert del Micalet?

Informa: Sabín | Disseny cartell: Mox

 

26 Novembre 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres