Cooperativa i ajuntament feliciten el Nadal amb postals dissenyades per 1.115 alumnes de Puçol

El dijous 21 de novembre es va realitzar l'entrega de premis als alumnes guanyadors en la 8a edició de Dolç Nadal, concurs que potència el consum de clementina en l'època nadalenca. Un total de 1.115 alumnes d'infantil i primària, pertanyents a 7 centres educatius, han participat enguany dissenyant les postals que utilitzaran l'ajuntament i la Cooperativa Copuzol per a felicitar el Nadal.

Mariano Aguilar, president de Copuzol, i José Mª Esteve, regidor d'Educació, van ser els encarregats de presidir l'acte d'entrega en la cooperativa, on s'havien citat no sols els 14 alumnes premiats, dos per centre, sinó també els seus pares, germans i iaios.

Esta octava edició ha comptat amb la participació de 1.115 alumnes de 7 centres: 130 del col·legi públic Lluís Vives, 300 de Bisbe Hervás, 150 del col·legi concertat Mare de Déu al Peu de la Cruz, 235 d'Alfinach, 170 d'American School of València, 100 de Caxton College i, com ja succeïx durant les últimes edicions, 30 alumnes d'ADIS (Associació de Discapacitats de Puçol).

Com no es tracta de competir, sinó de disfrutar dissenyant i, al mateix temps, promocionar el consum en Nadal de la nostra fruita per excel·lència, la clementina, des de fa dos edicions premiem dos alumnes per centre, perquè hi haja una representació de tots els participants en les targetes nadalenques que usem l'ajuntament i la cooperativa”, explica el regidor José Mª Esteve.

Després de disculpar l'absència de l'alcaldessa Merche Sanchis, que no va poder arribar a temps a l'entrega de premis, es va procedir a l'entrega dels premis, en la que Mariano Aguilar va destacar “la importància de la col·laboració dels col·legis de la població, que any rere any realitzen un esforç per a participar en el concurs de postals nadalenques i, especialment, la tasca dels professors, perquè sense la seua ajuda tot açò seria impossible”.

Després de l'entrega de premis i un suc natural del que van poder disfrutar tots els assistents, més de 130 persones que omplien el local, els alumnes premiats no sols veuran com ambdós institucions usen els seus dissenys per a repartir les seues targetes nadalenques en paper i per correu electrònic (tant a treballadors com empresaris, polítics i altres entitats), sinó que a més aquells pares que ho desitgen poden sol·licitar també postals amb el disseny del seu fill, per a repartir a la família.

Dolç Nadal, la forma més dolça de felicitar el Nadal.

Informa i fotos: Sabín

mas-fotos facebook 

1194-entrega-premios-1

25 Novembre 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres