Trenca el teu silenci, hi ha eixida: el 25 de novembre, Puçol se suma al Dia Internacional contra la Violència de Gènere amb un acte a les 12 del migdia en la porta de l'ajuntament: T'esperem!

El dilluns 25 de novembre se celebra el Dia Internacional Contra la Violència de Gènere i Puçol s'unix a la lluita amb un acte a les 12 del migdia en la porta de l'ajuntament on, a més de la corporació municipal, participen l'institut, el Programa de la Dona, l'Escola d'Adults, el Taller de Discapacitats, el Col·lectiu de Dones, les Dones Tyrius i el Programa Clara.

L'acte central de la lluita contra la violència de gènere es realitza el 25-N al migdia i comptarà amb la participació de multitud de col·lectius locals que rebutgen les actituds masclistes i animen a la dona a què trenque el seu silenci per a eixir de la situació.

Junt amb el minut de silenci, la majoria de participants han confirmat que llegiran el seu propi manifest sobre el tema, des de la regidora Eloísa Rosa Martínez fins al Col·lectiu de Dones, passant per les alumnes del Programa de la Dona i Clara, encara que també s'espera alguna actuació musical, com la de l'EPA (Escola Permanent d'Adults) i els que preferixen que la seua aportació siga una sorpresa, cas del Taller de Discapacitats.

Una pancarta se sumarà a les manifestacions amb un eslògan que invita a actuar, a abandonar l'estatus quo: “Trenca el teu silenci, hi ha eixida”.

A més, enguany les activitats organitzades per la Regidoria de la Dona no es limiten a un acte puntual, sinó que van començar setmanes abans amb una mostra fotogràfica titulada #Nodonaigual, que s'ha estat exhibint en l'Institut d'Educació Secundària, i continuarà amb distintes projeccions de curts en vídeo per a sensibilitzar sobre la violència de gènere a col·lectius com els alumnes de l'institut, els cursos de dones i l'escola d'adults.

La mostra fotogràfica ha sigut la primera activitat que hem organitzat enguany entorn del Dia Internacional contra la Violència de Gènere, perquè és important sensibilitzar als més jóvens”, explica la regidor de la dona, Eloísa Rosa Martínez. “Com sempre, per al 25 de novembre hem convocat a associacions, col·lectius de dones, estudiants i altres representants de distints sectors perquè se sumen a la lluita en l'acte que realitzarem en la plaça enfront de l'ajuntament”.

Dona: trenca el teu silenci, hi ha eixida.

El dilluns 25, tots a l'acte contra la violència masclista.

Informa: Sabín | Disseny cartell: Sento Pascual | Vídeo: Sergio Maestro

ver-video

25 Novembre 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres