Un or, una plata i dos bronzes per al Club Olímpic en el Campionat Interautonomies de Judo a Ontinyent: Roverlein Portella continua creant escola a Puçol

Ja ha començat la temporada de judo en les distintes categories i, com ve sent habitual, el Club Olímpic i els col·lectius escolars que entrena Roverlein Portella han començat a destacar. L'últim exemple, el dissabte 16 de novembre a Ontinyent, on en les categories més xicotetes el club va aconseguir dos tercers llocs, un segon i un primer.

Tots els anys, a l'arribar estes dates, era un costum destacar els èxits de Rover Portella en distints campionats de judo: des que va començar a despuntar sent un xiquet, fins arribar les convocatòries amb la selecció espanyola, el seu objectiu sempre ha sigut arribar als Jocs Olímpics de Brasil representant a Espanya i en això continua.

Per això, ara Rover està a Londres, treballant i entrenant amb altres professors, en una altra línia. Aprenent, com sempre. Però lluny de la Comunitat Valenciana, així que dels seus èxits sentirem parlar menys… encara que no per això el judo deixarà de practicar-se a Puçol.

Son pare i entrenador, Roverlein Portella, continua impartint classes als més xicotets en el col·legi públic Bisbe Hervás i, per descomptat, continua ensenyant en el Club Olímpic, on el seu principal objectiu és transmetre als més xicotets que el judo no és només una disciplina esportiva, sinó també una manera de vida.

Com estos xiquets més xicotets no tenen competicions oficials fins que arriben una edat, és habitual que s'organitzen tornejos d'àmbit provincial, autonòmic i inclús interautonòmic.

Precisament dissabte passat 16 de novembre es va celebrar una d'esta proves a Ontinyent, amb assistència de 400 judokes de 5 autonomies distintes, per la qual cosa quasi era un assaig de Campionat d'Espanya.

Rover i els seus alumnes del club van estar presents i, com és habitual, van tornar amb premis: en la categoria aleví, Diego Blasco va aconseguir el bronze; en la categoria benjamí, plata per a Rocío García de Prados i bronze per a Ferran Esteve; i en la categoria pre benjamí, or per a Paulo Lesyk.

Encara que estiga a Londres, Rover continua creant escola.

Informa: Sabín |Fotos: Charo Lorenzo Ferrer

mas-fotos facebook

1210-campeonato-judo-1

24 Novembre 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres