Jordi Garcés ocuparà la Càtedra príncep d'Astúries en la Universitat de Georgetown a Washington

El Catedràtic de la Universitat de València i director de l'Institut Polibienestar, Jordi Garcés, ocuparà la Càtedra príncep d'Astúries de la Universitat de Georgetown (Washington) durant el pròxim curs acadèmic 2014-2015, després d'una convocatòria oberta a especialistes de reconegut prestigi del catàleg d'àrees d'aquella universitat (Ciència Política, Història, Economia, Sociologia i Humanitats).

Esta Càtedra és resultat de l'acord subscrit en 1999 entre el Ministeri d'Educació espanyol, l'Ambaixada d'Espanya als EUA, l'empresa Endesa i la pròpia Universitat de Georgetown, i suposa la integració del catedràtic visitant en el BMW Center for German and European Studies de la institució acadèmica nord-americana.

Jordi Garcés ha sigut professor visitant en les universitats d'Innsbruck (Àustria) i Erasmus en Rotterdam (Holanda) i investigador visitant en Oxford i Cambridge. La seua investigació s'ha enfocat en les polítiques socials europees comparades i, singularment, en com incrementar l'eficiència i efectivitat de les polítiques de Benestar Social.

També ha participat com a expert en la Comissió de Política Social del Parlament espanyol i en diferents comités organitzats per la Comissió Europea.

En 2009 va rebre el Doctorat Honoris Causa de la Universitat de Sant Pere de la República de Perú; en 2013 la Universitat d'Encarnación de Paraguai també li va distingir amb el Doctorat Honoris Causa.

En 2011 l'Ajuntament de Puçol li va atorgar el títol de fill predilecte de la Vila de Puçol.

Informa: Institut Polibienestar | Fotos: Sabín

1170-jordi-garces-2

24 Novembre 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres