Escola de Nadal, la forma més divertida de disfrutar les vacacions mentres els papàs continuen treballant

Del 23 al 31 de desembre se celebra una nova edició de l'Escola de Nadal, enguany en el col·legi públic Lluís Vives per a 80 alumnes empadronats a Puçol i nascuts entre 2002 i 2009. Hi ha dos fórmules per a inscriure's: si ho feu per Internet teniu de termini del 27 de novembre al 3 de desembre, si el feu en l'Espai Social Martínez Coll, heu de fer-lo el 9 i 10 de desembre a la vesprada.

Igual que l'Escola d'Estiu o la de Pasqua, l'Escola de Nadal és un projecte municipal posat en marxa des de la Regidoria de la Dona per a afavorir la conciliació de la vida laboral i familiar d'aquelles persones que han de continuar treballant en certes dates de l'any en què els seus fills tenen vacacions escolars.

Este mes de desembre, l'Escola de Nadal tornarà a comptar amb jocs, manualitats, teatre, postals nadalenques i tot tipus d'activitats lúdiques i formatives perquè els 80 participants disfruten d'unes festes inoblidables els dies 23, 24, 26, 27, 30 i 31 de desembre, sempre en horari de 9 a 13 hores… mentres els seus papàs continuen treballant.

Com ja ha succeït en les últimes edicions, s'obrin dos terminis de presentació de sol·licituds: el primer, per a inscriure's a través de la icona d'administració electrònica de la pàgina web municipal (www.puçol.es), del 27 de novembre el 3 de desembre, seguint els passos indicats en pantalla.

Els que no tinguen Internet o preferisquen realitzar els tràmits de forma presencial, han de dirigir-se a l'Espai Social Martínez Coll, els dies 9 i 10 de desembre, de 17.30 a 19.30 hores i seguir les instruccions que allí li facilitaran.

En ambdós casos el preu de la matrícula és el mateix: 15 euros per passar un Nadal de cine… mentres mamà i papà continuen treballant i els iaios es preparen per a rebre els Reis Mags, que ells també han de descansar algunes vegades.

Per a realitzar la inscripció, punxa en este botó i busca en la secció d'inscripcions.

sede electronica 1

Informa: Sabín |Disseny cartell: Sento Pascual

22 Novembre 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres