Els playbacks solidaris de la Junta Local Fallera se celebren el dissabte 23 en l'Espai Jove: per només 3 euros pots ajudar a Pásalo, una associació que està tirant una mà així de gran als que ho estan passant malament

Com cada any a l'hora d'ara, la Junta Local Fallera organitza una vetlada de playbacks, sempre amb un fi solidari. Enguany, veient com està el pati, la recaptació íntegra serà per a l'associació Pásalo, que últimament està desenrotllant una labor molt activa per a ajudar aquells veïns que pitjor ho estan passant. 

Les falles de Puçol patixen, com tot fill de veí, esta tan cloquejada "crisi", però som conscients que hi ha qui ho està passant pitjor. Per això, si vols col·laborar amb una bona causa, veuen-te a passar una gran nit d'espectacle.

Este dissabte 23 de novembre, a partir de les 7 de la vesprada t'esperem en l'Espai jove: per només 3 euros no sols disfrutaràs d'un musical de primera, sinó que ajudaràs a Pásalo i a tots els que ells tiren una mà.

I si vols quedar-te a sopar amb nosaltres, per altres 3 € et fem un buit en el local. No ho dubtes més i vine a disfrutar amb nosaltres per a ajudar així veïns que el necessiten.

Com ja és tradicional, la venda d'entrades es realitza en els casals de les falles i el mateix dia en taquilla.

Informa: Junta Local Fallera |Disseny cartell: José Luis Muñoz

19 Novembre 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres