David Molins o l'aventura d'escriure… i que et publiquen la teua primera novel•la d'aventures

David Molins García és un jove de Puçol, diplomat en Magisteri, que el divendres 15 de novembre presenta el seu primer llibre en la Casa de Cultura de Puçol, Les aventures de Sandre i la resta d'unicorns, en un acte en què estarà abrigat per l'editor Manel Alonso i dos companys de fatigues, Paula Esteve i Arnau Alonso.

Tot just 23 anys i el seu títol de magisteri en la butxaca, la seua tasca de monitor d'anglés en les activitats extraescolars del col·legi Bisbe Hervás li deixa suficient temps lliure per a l'esport, especialment el tenis, que practica des dels dotze anys, i també per a escriure pels matins.

Aficionat a les novel·les d'aventures, de xicotet va ser un seguidor fidel de les col·leccions protagonitzades per Manolito Gafotas i El petit Nicolas, d'on ha tret la inspiració per a escriure la seua opera prima, la novel·la Les aventures de Sandre i la resta d'unicorns.

Però la major aportació l'han realitzat les experiències pròpies i els mateixos xavals, després d'organitzar amb ells una sèrie d'activitats relacionades amb el llibre”,afirma David Molins. “El mèrit no és únicament meu, sinó d'ells. Per tant, estem parlant d'un llibre de xiquets i per a xiquets”.

La novel·la està formada per una col·lecció de contes en què els protagonistes són Sandre i els seus amics, unes narracions que encantaran als més xicotets de la casa, que sens dubte “se sentiran identificats amb eixe grup d'unicorns que són el centre d'atenció allà on acudixen disposats a passar-ho bé. A pesar dels castics dels majors, Sandre i els seus amics mai escarmenten i tornen a ballar-la una vegada i una altra”, resumix David.

Si vols ser el primer a conéixer a Sandre i el seu divertit grup d'unicorns, recorda el divendres 15 de novembre, a les 7.30 de la vesprada, en la sala de banda de música de la Casa de Cultura, David Molins et presenta a les seues creacions; però ell, com Sandre, no estarà sol, li acompanyaran els seus propis unicorns: Manel Alonso, Paula Gómez i Arnau Alonso.

L'entrada és gratuïta… el llibre… el llibre cal pagar-lo, però te'l pots portar firmat per l'autor i la resta d'unicorns.

Informa i fotos: Sabín

1152-david-molins-garcia-2

14 Novembre 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres