Saps com utilitzar Internet per a buscar ocupació? El 10 de desembre, l'ajuntament i Pactem Nord t'oferixen un curs per a usar estes noves ferramentes: obert el termini d'inscripció en l'Agència de Col•locació

L'Ajuntament de Puçol i el Consorci Pactem Nord unixen les seues forces per a orientar els desocupats en l'ús de les noves tecnologies per a buscar ocupació per mitjà de d'un taller monogràfic, de 2 hores de duració, que pretén donar als alumnes un catàleg de recursos per a buscar ocupació en internet, usar xarxes socials, pujar el currículum i totes aquelles tècniques que poden ajudar en la busca d'ocupació, tan complicada en estos temps.

El contingut és eminentment teòric, i es dirigix que després els participants continuen la tasca posant en pràctica allò que s'ha aprés des de la connexió a internet del seu propi domicili o locutoris públics.

Tots aquells que vullguen participar gratuïtament en este taller de formació poden inscriure's en l'Agència de Col·locació de l'Ajuntament de Puçol, en hores d'oficina, telèfon 961 421 258. És requisit indispensable estar desocupat.

Se seguirà l'orde d'inscripció fins a esgotar les 15 places disponibles.

Sessió única: dimarts, 10 de desembre, 9.30 hores, Espai Social Martínez Coll, carrer la Costera 9, Puçol.

Informa: Daniel Sebastiá

 

13 Novembre 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres