El 24 de novembre, calça't les teues sabatilles i vine a córrer amb la teua família i amics en la primera carrera solidària de portes obertes del col•legi Alfinach per a finançar un pou d'aigua potable a Kenya!

La inscripció es realitza en la Secretaria del Col·legi Alfinach abans del 14 de novembre i serà gratuïta. En eixe lloc hi haurà una taula presidida per un membre de la ONG Aigua Pura, on podreu fer una aportació voluntària. La cita tindrà lloc el matí del 24 de novembre a partir de les 10. La carrera és simbòlica pel que les distàncies i l'orde de les carreres serà el següent:

—Xiquets d'infantil: 1 volta al camp de futbol (280 metres aprox.).

—1 i 2n de Primària: 2 voltes al camp de futbol (560 metres aprox.).

—3 i 4t de Primària: 3 voltes al camp de futbol (840 metres aprox.).

—5 i 6t de Primària: 4 voltes al camp de futbol (1120 metres aprox.).

—1 Cicle de la E.S.O.: 2 voltes al col·legi (carrera de cross de 2300 metres aprox.).

—2 Cicle de la E.S.O., Batxiller i els papàs i mamàs esportistes que també vullguen participar: 3 voltes al Col·legi (carrera de cross de 3500 metres aproximadament).

La jornada finalitzarà amb l'entrega de medalles per part del A.M.P.A. del Col·legi Alfinach.

Els diners recaptats serà destinat per a acabar de finançar el pou d'aigua potable ja construït a Kenya i començar un nou en la mateixa regió, concretament en Turkana, on un equip de la UNESCO ha localitzat una de les majors reserves d'aigua subterrànies del món, capaç de saciar la set d'este país africà en els pròxims 70 anys. La troballa té tanta importància perquè quasi la mitat dels kenyans, 17 milions, patix la falta d'aigua potable.

Esperant que vos sensibilitzeu vos agraïm per endavant la vostra col·laboració i, molt en especial, als nostres alumnes de 4t de l'ESO per la seua implicació en l'organització d'este esdeveniment. Informar-vos que gràcies als nostres papàs, mamàs i alumnes, l'any passat vam aconseguir finançar el 80% del Pou de Loalany, a Kenya.

Vos adjuntem enllaços on podeu veure notícies relacionades amb este tema:

www.aguapura.org 

www.facebook.com/asocionaguapura 

www.facebook.com/colegioalfinach 

www.colegioalfinach  

Informa: Col·legi Alfinach

 

12 Novembre 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres