L'institut de Puçol exhibix l'exposició de fotos #Nodonaigual

No, evidentment, no dóna igual: cal lluitar sobre la violència de gènere, sensibilitzar a la societat i estimular la creativitat dels jóvens artistes. Dos objectius que cobrix l'exposició de fotos #Nodonaigual, que s'exhibix en l'institut fins al 14 de novembre, en col·laboració amb la Regidoria de la Dona.

L'Institut Valencià de la Joventut, actualment IVAJ.GVA Jove, va organitzar el concurs de fotografies contra la violència de gènere destinat a jóvens artistes valencians. A més dels guanyadors, ha inclòs una selecció de 55 participants en una mostra itinerant que, davall el títol #Nodonaigual, ja s'ha exhibit en poblacions com Xàtiva, Vila real, Santa Pola, Alcoi, Llíria o Torrevieja, i que del 5 al 14 de novembre s'exhibix en l'Institut d'Educació Secundària de Puçol.

La mostra fotogràfica és la primera activitat que hem organitzat enguany entorn del Dia Internacional contra la Violència de Gènere, perquè és important sensibilitzar als més jóvens”, explicava la regidora de la dona, Eloísa Rosa Martínez, després de l'acte de presentació de l'exposició. “Com sempre, per al 25 de novembre hem convocat a associacions, col·lectius de dones, estudiants i altres representants de distints sectors perquè se sumen a la lluita en un acte que realitzarem en la plaça enfront de l'ajuntament”.

L'acte del 25 de novembre inclourà un minut de silenci i distintes propostes de cada col·lectiu: lectura de manifestos, poesies, música…

I és que, evidentment, no dóna igual… i cal continuar amb la lluita contra la violència masclista.

Informa: Sabín | Fotos: Sergio Mestre

mas-fotos facebook

1142-mostra-fotografica-nodonaigual-6

12 Novembre 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres